Kako pronaći slobodno mesto na krcatom parkingu? Nećete verovati čega su se setili, trik raspametio vozače! (VIDEO)
Parking, Foto: Alvey & Towers Picture Library / Alamy / Alamy / Profimedia

REŠENJE SE NALAZI ISPRED NOSA?

Kako pronaći slobodno mesto na krcatom parkingu? Nećete verovati čega su se setili, trik raspametio vozače! (VIDEO)

Sudeći po snimku sa društvenih mreža rešenja vam se nalazi ispred nosa

Objavljeno:

Šta raditi kada bezuspešno pokušavate da pronađete slobodno mesto na pretrpanom parkingu? Ako je suditi po video snimku koji se brzinom svetlosti deli na društvenim mrežama - rešenje vam se nalazi ispred nosa.

Vlasnik Mazde 3 je parkirao svoj automobil na neoznačenom mestu, blokirao druga vozila, i otišao u tržni centar. A trik? On je svoj automobil ostavio u leru, a umesto nervoze i psovanja, vlasnici parkiranih automobila su jednostavno pomerili Mazdu par metara dalje - dovoljno da mogu da izađu sa parking mesta.

Snimak je nastao na Tajlandu, gde je uobičajeno da se vozila parkiraju u leru, što vozačima omogućuje da svoj automobil ostave - bilo gde.

Dok je Tajland privukao najviše pažnje zbog ovog bizarnog načina parkiranja, vozači i u drugim zemljama poput Francuske, Španije i Italije koriste isti ovaj trik, piše Drive.

Video snimak je izazvao i lavinu komentara, a ljudi su bili podeljeni po pitanju ovog trika. Dok se većina slaže da je reč o fenomenalnom rešenju koje ide na ruku vozačima, drugi tvrde da je ovo nedopustivo.

- "Mislim da je ovo odlična ideja, ali postoji nekoliko problema, na primer: šta ako je netko prestar ili preslab da gura i pomeri auto? Isto tako, postoji mogućnost da se auto ogrebe, ko će biti odgovoran za nastalu štetu? Takođe, šta ako vozač ostavi svoj automobil na nizbrdici ili uzbrdici? Ne smemo dopustiti vozačima da ostavljaju svoje automobile ‘na divljaka‘. Ovakva praksa mora biti kažnjiva‘, stoji među brojnim komentarima.

Bonus video:

02:40

OVA STVAR ĆE POVEĆATI BROJ PARKING MESTA I SMANJITI BROJ AUTOMOBILA U BEOGRADU?! Stručnjaci: To je konstanta koja treba da traje

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.