Komšije se posvađale na krv i nož oko parkinga, a onda se umešao on: Jednom porukom oduvao region, skidamo kapu!
Parking ilustracija, Foto: Rina

region

Komšije se posvađale na krv i nož oko parkinga, a onda se umešao on: Jednom porukom oduvao region, skidamo kapu!

Kako to treća osoba može da reši svađu komšija na sasvim nekonvencionalan način?

Objavljeno:

Svađe u komšiluku nisu ništa neuobičajeno, sitne kavge oko sitnica, bila u pitanju buka u stanu, ili parking mesta, postoje razni razlozi. Ali šta se dešava ako situacija eskalira u pretnje, ili, ne daj Bože, nasilje?

Na platformi X objavljen je kolaž fotografija na kojima možemo videti kako to treća osoba može da reši problem na sasvim nekonvencionalan način.

Naime, korisnik je podelio 4 slike koje predstavljaju rešenje konflikta, koji je nastao oko parkiranja automobila. Sukob je počeo porukom na kojoj je pisalo: „Ne parkiraj ođe“, a onda je stigao odgovor od drugog muškarca da „ne želi da pomeri automobil“.

Tu je situacija eskalirala, optužbe oko uništavanja imovine, pretnje i uvrede su se samo nizale, a onda se upleo "advokat" spreman da poradi na pomirenju zavađenih komšija, sa jednim zanimljivim rešenjem:

„Ja bih da se vas dvojica pomirite. I da se makne ovaj automobil odavde. I da vas častim sa po dva džaka domaćeg krompira“, piše u poruci.

"Malo li je na ovu skupoću"

Za sada nije poznato da li su dva džaka krompira rešila problem oko parkiranja automobila, ali u komentarima su jednoglasno složili da je rešenje odlično.

Bonus video:

02:40

OVA STVAR ĆE POVEĆATI BROJ PARKING MESTA I SMANJITI BROJ AUTOMOBILA U BEOGRADU?! Stručnjaci: To je konstanta koja treba da traje

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.