Ljubomora će ga izjesti: Besramni Nadal žestoko udario na Novaka, nećete verovati šta mu je zamerio!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: EPA/FRANCK ROBICHON

šok

Ljubomora će ga izjesti: Besramni Nadal žestoko udario na Novaka, nećete verovati šta mu je zamerio!

Pa, ovo je neverovatno

Objavljeno:

Rafael Nadal je još jednom svima pokazao da ne može da se pomiri sa tim da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji.

Srbin je to samo dodatno potvrdio osvajanjem zlata na Olimpijskim igrama u Parizu, a na putu do najsjanijeg odličja deklasirao je i svog velikog rivala iz Španije.

Kao što je poznato, Novak ovog puta nije bio deo olimpijskog sela, već je boravio u privatnom smeštaju, što teniski GOAT nije ni krio uoči starta Igara u prestonici Francuske.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Jedan od razloga je jer sam hteo da imam više privatnosti i mira, usresređenost na svoju rutinu i pripreme za turnir koji je najveći prioritet. Iskustvo učestvovanja na Olimpijskim igrama, a najlepši deo je selo... Uzbuđenje tamo raste jer osetiš energiju, draž i značaj Igara. Preko 10.000 najboljih sportista na svetu, u menzi si kraj njih i kroz socijalni momenat razmeniš iskustva, doživljaje i pristup. Naučiš neke stvari. Posetiću Olimpijsko selo, ali neću boraviti. U Tokiju sam bio nekoliko noći, ali sam odsedao drugde, osećam da je tako bolje za mene i moje pripreme - rekao je Đoković.

Nepunih mesec dana nakon završetka Olimpijskih igara pravo niotkuda se pojavio Nadal, koji je indirektno isprozivao Novaka Đokovića.

Namie, on je u jednoj emisiji otkrio da mu je zasmetalo što Nole nije bio u olimpijskom selu, iako naravno nije ni prvi ni poslednji koji se odlučio na takav korak.

- Život u Olimpijskom selu je u potpunosti drugačiji u odnosu na ono na šta smo navikli. Odmor i mir je nešto bitno i mislim da je taj nivo gori nego bilo koji turnir na kom igramo. Ali, ja ovo kažem iz srca - ako igraš na Olimpijskim igrama onda moraš da budeš u Olimpijskom selu. Ako to ne uradiš, onda su Olimpijske igre iste kao bilo koji drugi turnir, a to je takmičenje koje je jednom u četiri godine. Ako ti je jednom u četiri godine malo nelagodno… Ponavljam, ako želiš da uživaš u tome, onda moraš da budeš u Olimpijskom selu - rekao je Nadal.

Rafa je još jednom dokazao da gaji ogromnu ljubomoru prema Novaku, a mi se nadamo da ga ona, ipak, neće izjesti.

Bonus video:

00:16

Novak Đoković, Ju-Es open, Njujork

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.