"Mislim da neko odozgo to gleda, Srbija i s verom u Boga..." Emotivna poruka našeg vaterpoliste (Foto)
Vaterpolisti Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, Foto: Insidefoto di andrea staccioli / Alamy / Alamy / Profimedia

"Istrošili smo emocije"

"Mislim da neko odozgo to gleda, Srbija i s verom u Boga..." Emotivna poruka našeg vaterpoliste (Foto)

Ova utakmica nas je tako lansirala u nebesa i svi smo dobili sigurnost i svi smo željni uspeha, da se borimo jedan za drugo, kaže as "delfina"

Objavljeno: 18:19h

Nemanja Vico, vaterpolista Srbije izneo je utiske posle pobede nad Grčkom i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Parizu.

- Istrošili smo emocije, čekaju nas još dve utakmice. Gledamo sledeći meč, Australija ili Amerika, nismo uopšte razmišljali ni o čemu osim o Grčkoj. Dali smo poslednji atom na utakmici. Čestitao bih svojoj ekipi, nismo padali, verovali smo do samog kraja. Nadam se da će ovako u našu korist biti i u polufinalu. Hvala svima koji su verovali u nas - rekao je Vico.

Nemanja Vico
Nemanja Vicofoto: Starsport©

Osvrnuo se na gol za trijumf na dve sekunde do kraja.

- Ne znam, glupo mi je da više to govorim, ali stvarno mislim da neko odozgo to gleda. I sam žreb, i sve kako se namestilo posle ovakve grupe gde nismo dobro igrali. Srbija i s verom u Boga, nema šta drugo.

Nema neku posebnu želju za polufinale.

- Posle ovoga samo da se opustimo i onda ćemo razmišljati o tome. Siguran sam da ćemo u polufinalu dati i više nego sad, jer je finale OI san svakog sportiste. Presrećan sam i ispunjen, mnogo mi je drago što je ova ekipa prebrodila četvrtifnale.

Nemanja Vico
Nemanja Vicofoto: Starsport©

Da li ste se osećali kao otpisani?

- Ne mogu da kažem optisani, ali bilo je da li ćemo da prođemo. Ova utakmica nas je tako lansirala u nebesa i svi smo dobili sigurnost i svi smo željni uspeha, da se borimo jedan za drugog - zaključio je Vico.

Bonus video:

03:39

Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.