"Rintali smo ko konji! Svi su nas potcenili i otpisali, vratilo im se!" Moćna poruka Ranđelovića posle pobede
Sava Ranđelović, Foto: Starsport©

"ceo život smo se..."

"Rintali smo ko konji! Svi su nas potcenili i otpisali, vratilo im se!" Moćna poruka Ranđelovića posle pobede

Nadam se da su svi pali na ovoj utakmici, rekao je Sava na konstataciju da su "delfini" na kladionici bili veliki autcajderi

Objavljeno:

Kad je najbitnije, nisu izneverili! Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu.

Grčka je bila favorit, zauzela prvo mesto u grupi, ali je "projektil" Nikole Jakšića srušio "helene."

- Stvarno smo se skupili, borili, verovali u pobedu. I kad smo gubili nismo posustajali, što je najbitnije. Na kraju nam se vratilo. Koliko god da je taj gol srećan ili nije - zaslužili smo ga! Kako smo primili ovaj poslednji, tako smo i dali za pobedu. Čestitao bi momcima na neverovatnoj borbi, na svemu što smo dali u ovoj utakmici. Imamo dan da se odmorimo i spremimo za polufinale - rekao je Sava Ranđelović.

Sava Ranđelović
Sava Ranđelovićfoto: Starsport©

Nastavio je u istom tonu.

- Fizički izuzetno teška utakmica, onim imaju dva odlična centra, takođe i beka Skumpakisa, koga svi znate, jer igra u Novom Beogradu. Spremni smo na ovo, ceo život smo se spremali za ovo. Rintali smo dva i po meseca kao konji za ovu utakmicu. Vratilo nam se.

Sava Ranđelović
Sava Ranđelovićfoto: Starsport©

Svestan je bek da je dvostrukom uzastopnom olimpijskom šampionu malo ko davao šanse za dobar rezultat posle nekoliko lošijih.

- Verujem da su nas svi otpisali, od Olimpijskih igara nismo uzeli nijednu medalju. Svi su nas potcenili i otpisali pre početka, mislim da im se vratilo.

Srbija je na kladionici bila veliki autsajder…

- Nadam se da su svi pali na ovoj utakmici.

Narednoi protivnik Amerika ili Australija.

- Gledaćemo utakmicu, ali ko god da dođe… Daćemo 200 posto da uđemo u finale. Ne bih imao ništa protiv da bude Australija. Ne bih unapred da pričam, postavićemo se kao da je finale, kao da je protiv nas tim sveta. Igraćemo iz sve snage - zaključio je Ranđelović.

Bonus video:

03:39

Nikola Rađen pratio finalnu utakmicu na Olimpijadi sa decom iz vaterpolo kampa!

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.