Hit izjava našeg heroja: Jakšić nasmejao Srbiju posle plasmana u polufinale!
Nikola Jakšić, Foto: Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

pariz 2024

Hit izjava našeg heroja: Jakšić nasmejao Srbiju posle plasmana u polufinale!

Majstor je majstor

Objavljeno: 17:41h

Srpski vaterpolista Nikola Jakšić sumirao je utiske posle burnog četvrtfinalnog duela na Olimpijskim igrama, koji je rešio golom u poslednjim sekundama.

Kapiten Srbije je postigao 12. i poslednji gol našeg tima protiv Grka (12:11) i poslao nas u borbu za medalju.

- Pre svega da čestitam Grcima na borbi, moglo je da ode na oba smera. Uspeli smo ds pobedimo, ovo je sreća i božija volja. A i nagrada za poraze u četvrtfinalima, treniranja i borbe. Niko nije zadovoljan ovim, moramo da dobijemo još dve utakmice - rekao je Jakšić.

Nikola Jakšić
Nikola Jakšićfoto: Starsport

Tokom grupne faze, Srbija nije izgledala kao ekipa koja pretenduje na neko od tri odličja. - Iskreno, ne znam. Uvek dobijemo tu dodatnu motivaciju jer je najbitnije to posle grupe. Neću da pričam, ostale su dve utakmice i idemo da osvojimo. Govorio je i o golu odluke.

- Naravno da nisam verovao, bilo je Bože pomozi i ušlo je. Sledećih 30 će otići preko gola, ali ovo je sve timski - nastavio je kapiten "delfina". Da li je bilo otpisivanja pred duel sa Grcima? - Možda od ljudi koji nisu ovde, ja sam verovao u pobedu kao i svi momci ovde. Ko god da dođe u polufinale bićemo spremni i idemo dalje. O ulozi lidera.

- Voleo bih da kažem da sam na nivou kao prethodni kapiteni, nadam se da se put neće zaustaviti ovde, pa me pitajte o tome posle finala - zaključio je Jakšić.

Bonus video:

40:35

USIJANJE DANA 10.08.2021. VATEROPLISTI LAZIĆ, DEDOVIĆ, RAŠOVIĆ I STRELAC MIKEC: OLIMPIJSKE IGRE U BOJAMA SRBIJE

(Espreso/B92/Preneo:A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.