GOTOVO! Pao POTPIS!
KK Partizan, Foto: Starsport

zvanično

GOTOVO! Pao POTPIS!

Završen posao

Objavljeno:

Ugovor je potpisan na dve godine!

Doskorašnji krilni centar košarkaša Partizana Zek Ledej od utorka je i zvanično novi član Olimpije iz Milana.

On je prethodno igrao za Armani u sezoni 2020/21, kada je uspeo sa timom da stigne čak do Fajnal Fora Evrolige.

Ove sezone u Partizanu je beležio 10.2 poena, 4.6 skokova, 1.5 asistencija i skoro jednu ukradenu loptu po utakmici u Evroligi.

Zek Ledej
Zek Ledejfoto: Starsport©

Ledej se nedavno oprosatio od navijača Partizana jednom zanimljivom rečenicom: "Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane".

- Zaista, hvala Vam od mene i moje porodice za prethodne tri godine. Bila je to sjajna avantura, uz neke teške i mnoge lepe momente, rastao sam u životu uz njih. Hvala zemlji Srbiji što me je ugostila i što sam se osećao kao kod kuće. Hvala Grobarima koji su me naučili pravoj strasti i verovanju koje može jedna navijačka grupa da ima. Ono što možete da uradite je neverovatno i u momentu je nemerljivo.

Zek Ledej
Zek Ledejfoto: Starsport©

- Hvala svim saigračima i stručnom štabu na tri godine prijateljstva i neverovatnih sećanjima koje smo izgradili kroz rad i glad za najvećim visinama. Hvala medicinskom osoblju i klubu, hvala za rast od Evrokupa do Evrolige i hvala na velikoj podršci od dna do vrha. Najviše, hvala treneru Obradoviću koji je verovao u mene. Ekstremno sam zahvalan što si me učio i što si mi pomogao da rastem kao osoba u poslednje tri godine - napisao je Ledej, a onda na srpskom zaključio:

- Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane - zaključio je Ledej u svom oproštaju od crno-belog dresa.

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.