SVE JE IZBACIO SE IZ SEBE! Oglasio se Aleksa Avramović!
Aleksa Avramović, Foto: Starsport©

PRAVO U CENTAR

SVE JE IZBACIO SE IZ SEBE! Oglasio se Aleksa Avramović!

Otvorio dušu

Objavljeno:

Aktuelni bek košarkaša Partizana Aleksa Avramović, okupio se u ponedeljak zajedno sa svojim saigračima u selekciji Srbije uoči početka priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Tom prilikom Avramović je rekao:

- Najlepši mogući osećaj je biti ponovo sa ovim momcima. Raštrkani smo po inostranstvu, nismo se videli duži vremenski period. Jednostavno... Lepo je. Imamo jasan cilj, imamo Olimpijske igre. Idemo sada u Pazovu da se pripremimo i treniramo. Želimo da dostignemo nivo koji smo imali prošle godine. Neće biti lako, ali smo svi spremni i jedva čekamo da krenemo.

Aleksa Avramović
Aleksa Avramovićfoto: Starsport©

O Jokiću:

- Hvala mu što je došao. Jedva čekamo da sarađujemo sa njim, da on nama pomogne i da mi njemu pomognemo. Zajedno možemo da napravimo nešto lepo.

Jasno je kao dan dok razgovor teče da Srbiji glavni adut nije individualni kvalitet, već zajedništvo i dobra atmosfera.

- Tako je. To ćemo da nadogradimo na samo još jedan viši nivo. Iskreno, hemija je bila primerna stvar uspeha, sve je iz toga izlazilo. Stvarno smo funkcionisali lepo i skladno. Videlo se zejadništvo. Imamo sada neke nove igrače koji nisu bili tu prošle godine, ali svi se znamo i spremni smo da radimo.

- Sve kreće od odbrane. Imali smo vrhunsku odbranu u Manili i iz toga je bilo mnogo lakih koševa, tranzicije, asistencija i šuteva u visokim procentima. Sada idemo ponovo u taj proces da budemo na istom nivou i na Olimpijskim igrama - rekao je Avramović za "Mozzart sport".

Podsetimo, Avramović kako se navodi ima ponudu Pariza i blizu je odlaska iz Humske ovog leta...

Bonus video:

04:46

Aleksa Avramović izjava

(Espreso sport/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.