Vređanje Željka Obradovića? Neverovatan odgovor...
Foto: Starsport

STRAŠNO

Vređanje Željka Obradovića? Neverovatan odgovor...

Udar na Željka Obradovića i nikome ništa?

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde odbranili su trofej šampiona Srbije pobedom u finalnoj seriji nad večitim rivalom, Partizanom.

Zvezda je slavila sa 2:0 u seriji, a pobedu u "Beogradskoj areni" izvojevali su za zelenim stolom u sredu veče. Tačnije, službenim rezultatom 20:0.

Prethodno je utakmica bila prekinuta kod rezultata 57:45 sredinom treće četvrtine. Razlog prekida bile su uvrede navijača Partizana naračun supruge Nebojše Čovića, Vesne Čović, ali i kako se navodi predmeti koji su uleteli na parket.

KK Partizan, KK Crvena zvezda
foto: Starsport

Sudije su odmah reagovale i nakon uvredljivih pesama sa tribina prekinuli meč. Igrači Zvezde su se nakon toga povukli sa parketa, a kasnije su to i učinili i crno-beli. Zahtev da se isprazne tribine bio je nešto kasnije i sproveden, a košarkaši Zvezde su se vratili na teren, dok košarkaša Partizana nije bilo.

Grobari su prethodno zahtevali od košarkaša Partizana i Željka Obradovića da ne igraju pred praznim tribinama uz rečenicu" Ako oni mogu da vređaju vas možemo i mi njih, ne igrajte bez nas".

KK Crvena zvezda, KK Partizan
foto: Starsport

U ponedeljak, u dvorani Pionir, Delije su gnusnim uvredama izvrđali i Željka Obradovića, ali i Zorana Savića, međutim, niko tada nije reagovao i pokušao da isprazni dvoranu.

Zoran Savić
foto: Starsport©

Direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin, koji je pokušao da objasni situaciju.

Na početku videa je objasnio šta se desilo, da je Partizan dobio pravovremeno obaveštenje, ali je nakon toga usledilo pitanje novinara.

- Postoji pravilo, prvi put se opominju, kao i drugi put, a treći put se skida pištaljka i sudije odlaze u svlačionicu - rekao je Grujin, kada je usledilo pitanje za Željka, a on je odgovorio - To ćemo...

U tom trenutku je usledila svađa novinara koju je, kako deluje, Grujin pokušao da izbegne i zahvalio svima, te se okrenuo i otišao.

Bonus video:

00:23

Igrači Partizana kod navijaca

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.