OGLASIO SE PARTIZAN: Crno-beli bez dlake na jeziku, sve SASULI Zvezdi u lice!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

zanimljivo

OGLASIO SE PARTIZAN: Crno-beli bez dlake na jeziku, sve SASULI Zvezdi u lice!

Evo šta je pisalo u saopštenju

Objavljeno:

KK Partizan se oglasio saopštenjem nakon prekinutog večitog derbija u Areni.

Crno-beli ističu da su dobili informaciju da se meč nastavlja za 24 sata, a onda su se sudije i igrači Zvezde vratili na parket, dok crno-belih nije bilo ni nakon što je isteklo 15 minuta predviđenih za zagrevanje.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport

- Skandal: Utakmica prekinuta, data informacija da se utakmica nastavlja za 24 sata a potom se sudije i Crvena zvezda vratiše na teren nakon mnogo vremena

- Druga utakmica finala AdmiralBet Superlige Srbije između Partizana Mozzart Bet i Crvene zvezde je prekinuta na 7.55 sekundi pre kraja treće četvrtine pri rezultatu 57:45 u korst crno-belih. Prvi sudija meča je prekinuo utakmicu zbog vređanja Vesne Čović od strane publike, što je prvi put u istoriji naše košarke da se utakmica prekida zbog verbalnog delikta. Nakon prekida, ekipa Crvene zvezde se povukla u svlačionicu. Podsećanja radi, samo u ove dve nepune utakmice, vređani su Željko Obradović, Zoran Savić, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, ali mečevi nisu ni za sekund prekidani. KK Partizan je protiv svakog vređanja na bilo kom osnovu i gotovo svakodnevno to ponavlja. Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-belih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata. Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena posle prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama. Crvena zvezda, sudije i delegat na ovaj način dodele titulu državnog prvaka Crvenoj zvezdi, a KK Partizan Mozzart Bet u takvom skandalu ne želi da učestvuje.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/Telegraf/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.