Borac ispao iz LE: Velika greška golmana - skupo je koštala Banjalučane!
Foto: Gabriella Barbara / Alamy / Alamy / Profimedia

šteta...

Borac ispao iz LE: Velika greška golmana - skupo je koštala Banjalučane!

Filip Manojlović tragičar...

Objavljeno:

Fudbaleri Borca nisu uspeli da naprave čudo i odu u grupnu fazu Lige Evrope, pošto su na svom terenu pali posle penala protiv Ferencvaroša (3:2), i to nakon što je bilo 1:1 posle 120 minuta igre. Ima za čim da žali tim iz Banjaluke, pošto je veliki tragičar na ovom meču postao Filip Manojlović.

Kakva šteta... Borac je imao sve u svojim rukama, poveli su čak u 104. minutu ovog produžetka preko Majersa i činilo se da će otići u pravom smeru, ali je sve krenulo po zlu od tog momenta.

Borac je izašao hrabro, ekipa iz Banjaluke ima izuzetno leto što se tiče Evrope. Odigrali su sjajno protiv Paoka, pokazali zube, onda su prošli Klaksikv na mišiće, a sa Ferencvarošem su bili "barabar".

U Mađarskoj je ostalo 0:0, nade su ostalie za ovaj meč u Banjaluci... Išlo je sve po planu, otišli su u produžetke nakon ne baš prelepe igre za oči gledalaca. Tada se dogodio i pravi šok. Korner sa strane, gužva u šesnaestercu Ferencvaroša i Majers koji postiže gol.

Usledila je ekstaza na stadionu u Banjaluci.

Ipak, sve je to trajalo samo nekoliko minuta, pošto je Filip Manojlović napravio katastrofalnu grešku. Lopta mu je išla u ruke, on nije želeo da je uhvati već je propustio i hteo je nogom da odigra, ali je samo napravio grešku i penal.

Varga je postigao gol, meč je otišao na penale, a tamo su promašili Erera, Čavić i Grahovac, dok su na drugoj strani bili sigurni Borhes, Ven i Fani.

Borac je ipak ispisao istoriju i otišao u Ligu konferencija, ali, ostaje žal za Ligom Evrope

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.