"MOŽDA SI GLAVNI, ALI DA TE VIDIMO MI NA TERENU DA LI SI GLAVNI!" Pešić surovo iskren o Tadićevom "buntu" (VIDEO)
Dragan Stojković Piksi i Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

REČ LEGENDE

"MOŽDA SI GLAVNI, ALI DA TE VIDIMO MI NA TERENU DA LI SI GLAVNI!" Pešić surovo iskren o Tadićevom "buntu" (VIDEO)

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije govorio o izjavi kapitena posle Engleske kada je naveo da je najbolji i da nije trebalo da počne sa klupe

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije po ko zna koji put je došla do situacije biti ili ne biti i da sama kreira sudbinu, sada na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Kalkulacija više nema, cilj je samo jedan, a to je pobeda protiv Danske 25. juna od 21.00 u Minhenu.

"Orlovi" imaju samo jedan bod pošto su minimalno izgubili od Engleske, dok su protiv Slovenije osvojili bod golom Luke Jovića u 95. minutu.

Posle meča sa "Gordim Albionom" dogodio se manji problem jer je kapiten Dušan Tadić javno rekao da smatra da je najbolji i najspremniji u timu.

Dušan Tadić na utakmici Srbije i Engleske
Dušan Tadić na utakmici Srbije i Engleskefoto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Bio je rekorder po broju nastupa za naš nacionalni tim ljut jer je počeo sa klupe, a odgovorio mu je i selektor Dragan Stojković Piksi.

Pred susret sa "zmajčekima", kapiten se na sastanku izvinio saigračima i selektoru i našao se kao starter i izašao je u 82. minutu.

Dušan Tadić, Luka Jović i Dragan Stojković Piksi na utakmici Srbije i Engleske
Dušan Tadić, Luka Jović i Dragan Stojković Piksi na utakmici Srbije i Engleskefoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

O tom događaju na relaciji Stojković - Tadić govorio je legendarni Svetislav Pešić, aktuelni selektor naše košarkaške reprezentacije.

- Biti trener reprezentacije i biti trener kluba, to su dva različita posla. Trener je tu da pomogne igračima da svoj potencijal pretvore u kvalitet i da budu još bolji. Kaže "ja sam glavni." Pa dobro, možda si glavni, ali da te vidimo mi na terenu da li si glavni. Ti igrači ne moraju svi zajedno da se ljube, grle, da zajedno piju kafu itd... Kada igrači osete da jedan drugog trebaju, onda je to to, ti si kao trener završio posao - rekao je Pešić u emisiji Sportlajt na Sport Klubu.

Bonus video:

00:28

Piksi izašao ispred hotela

(Espreso/Sport Klub/Sportlajt/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.