AJ ZDRAVO - Sergej Milinković-Savić leti iz tima?
Sergej Milinković-Savić, Foto: Starsport

doviđenja

AJ ZDRAVO - Sergej Milinković-Savić leti iz tima?

Da se ne ljubimo

Objavljeno: 08:14h

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se u jako teškoj situaciji na ovogodišnjem EURO u Nemačkoj.

Imamo samo jedan osvojen bod nakon prva dva kola, a naredni rival nam je fizički moćna Danska koja nakon remija sa Engleskom (1:1) drži sve konce u svojim rukama.

Srbija je u okviru iste grupe "C" takođe remizirala 1:1 sa Slovenijom, a do zemlje moramo da se klanjamo Luki Joviću koji nas je golom u 95. minutu spasao poraza.

Sergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savićfoto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Ukoliko Orlovi žele u osminu finala Evropskog prvenstva, moraće da pobede Dance - 25. juna od 21 čas, kada ovaj meč startuje.

To nimalo neće biti jednostvno, jer forma u kojoj se nalazi neki od naših "najboljih" igrača, ravna je katastrofi.

Sergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savićfoto: SEFA KARACAN / AFP / Profimedia

Jedan od najgorih na ovom prvenstvu je Sergej Milinković-Savić, momak koji puno obećava, ali na terenu se njegov tzv. raskošni talenat ne vidi. Milinković je isključivi krivac za primljeni gol protiv Slovenaca, a u duelu sa Engleskom je bio potpuno nevidljiv, spor i daleko od bilo kakve konkretne akcije.

Dozvolio je desnom beku Slovenije, Zanu Karničniku, da se lako prošeta do našeg peterca i zatrese mrežu Rajkovića. Popularni SMS je išao polako za njim, a nije bio ni dovoljno skocentrisan da primeti kako Karničnik beži od njega i dobija loptu - potpuno sam.

Postavlja se pitanje da li je ovakav Sergej neophodan našem timu? Možda je Dragan Stojković Piksi shvatio da se bez SMS-a može protiv Danaca i da se nacija ne nada da će Milinković biti u timu. Da li Sergej treba da igra i dalje, ili je Piksi rešio da ga skloni iz tima za Dansku?

O njegovoj igri govorio je i Rade Bogdanović, odmah nakon Slovenije:

- Gledajući ovoh 45. minuta, ovo je jako loše. Ne treba da se zavaravamo. Hvala Bogu, gol je došao iz prekida. Na momnete jako loše smo izgledali. Ako budemo ovako igrali sa Danicma, crno nam se piše. Ja sam ovde Sergeja Milinkovića- Savića izvređao, ušao je i trči kao baba kog gola. Slovneci nisu više hteli da igraju dali jedan gol, Doktorski rad terenera kada trener izabre načina na koji igra Sreća po nas izgubio je - rekao je Bogdanović na "RTS".

Nešto se mora promeniti do Danske, jer u protivnom, sledi nam poraz i povratak kući!

Bonus video:

01:24

Piksi se obraća naciji pred Euro

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.