POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!
Foto: Daktilo

nasilju nikad kraja

POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!

Grandovac i njegova izabranica strahuju za život jer je, kako tvrde, reč o osobi s kriminalnim dosijeom, koja je posle saslušanja puštena na slobodu
Objavljeno: 10:20h

Nasilnik poručio

- Nema šanse da odem u zatvor Prema rečima „Grandove“ zvezde i njegove izabranice, nasilnik je Marininoj sestri poslao SMS u kojem je napisao: „Iz policije sam izašao, neka se ne nada da ću ići u zatvor.“

Na oprezu

- decu ne puštaju ni da idu u vrtić Očajni zbog agonije kroz koju prolaze, kažu da njihovi životi od toga dana nisu isti. Marina ne ide na posao, a kao majka dvoje dece, plaši se da se i na trenutak razdvoji od njih.

foto: daktilo

- Skoro četiri sata trajalo je saslušanje, ispričali smo sve što se dogodilo. I dok smo sedeli tamo, slao je preteće poruke. Pozvao je čak i moju drugaricu, kojoj je rekao da će „da mi prosvira glavu“ - priča za Kurir ovaj par, koji se od tog dana ne kreće slobodno u gradu u kojem živi.

foto: daktilo

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom.Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić.

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.