POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!
Foto: Daktilo

nasilju nikad kraja

POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića!

Grandovac i njegova izabranica strahuju za život jer je, kako tvrde, reč o osobi s kriminalnim dosijeom, koja je posle saslušanja puštena na slobodu
Objavljeno: 10:20h

Pretnje - Kad me je drugi put pustio, istrčao je iz kuće i doviknuo nam: „Idem po pištolj. Ubiću tebe, njega i decu!“ Pokušao je da se vrati i uđe ponovo, ali je sestra uspela da zaključa vrata, a potom sam pozvala policiju - dodaje ona.

Strepe sumnjivo im to što ga istražni organi nisu zadržali u pritvoru

Plašimo se da ga neko od policije štiti Pevač „Granda“ i njegova devojka kažu za Kurir da sumnjaju da neko pokušava da zaštiti Strahinju Jovanović, koji je posle samo 15 minuta pušten iz stanice policije, u koju je priveden tog dana pošto ga je Marina prijavila za pokušaj ubistva.

foto: daktilo

- Ne želimo nikoga da optužujemo, naročito ne da generalizujemo stvari, jer policajci, da tako kažemo, u uniformama su bili krajnje korektni, ali inspektor na našem slučaju i tužilac ponašali su se kao da smo mi krivci, a ne žrtve. Ništa nisu učinili da utvrde da li čovek s dosijeom zaista ima oružje kojim nam preti, nisu želeli na uvid njegove preteće poruke, a nama je čak savetovao da nema potrebe da idemo u Urgentni centar, kako bi lekari konstatovali povrede - pričaju oni za Kurir. Kako kažu, inspektor je čak bio upoznat sa činjenicom da je nasilnik promenio brave na kući i zabranio Marini da ode po svoje i dečje stvari, ali ništa nije učinio da im pomogne.

foto: daktilo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.