Pomirenje Sandre i Milana Kalinića na pomolu? Ponovo se oglasile komšije, iznele jake tvrdnje za to
Milan i Sandra, Foto: Instagram printscreen/kalinic.milan72

PROGOVORILE

Pomirenje Sandre i Milana Kalinića na pomolu? Ponovo se oglasile komšije, iznele jake tvrdnje za to

Komšije su se nekoliko puta oglasile o poznatom paru, a sada su istakli da postoji šansa za pomirenje.

Objavljeno: 14:14h

Milan i Sandra Kalinić okončali su svoj brak nakon 18 godina.

Glumac se iselio iz porodičnog doma na Voždovcu i sada živi kod majke.

Komšije su se nekoliko puta oglasile o poznatom paru, a sada su istakli da postoji šansa za pomirenje.

Oni smatraju da je njihov brak trenutno u krizi, te da će Milan i Sandra vrlo brzo to prevazići.

- Mislim da je sve ovo oko razvoda, jedan krizni period. Njega viđam stalno sa decom, vozi ih u školu, svaki dan tu prođe automobilom ili motorom - priča jedan komšija iz ulice u kojoj živi porodica Kalinić.

I drugi komšija je sličnog mišljenja.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

- Čuo sam tu priču oko razvoda, ali nisam siguran da li je to istina, jer ga viđam skoro svaki dan. Oboje odlično izgledaju. Siguran sam da ako su u svađi, da će to brzo rešiti, delovali su kao skladan par. Mislim da je ovo možda samo njihova trenutna kriza. Imaju dvoje zlatne dece, mnogo lepo su vaspitani, Milana uvek vidimo kako vozi klinca na trening, a nju ređe viđamo, mada i kad je vidimo, ona je u kolima, pa i ne komuniciramo - kazao je on.

U jeku priča da se Milan odselio iz porodičnog doma te da su pre nekoliko meseci i zvanično potpisali papire za razvod, komšinica ističe da Milana viđa svakog dana u ulici.

- Viđam ga često, tu je po kraju. Uglavnom dolazi često po decu da ih vozi u školu ali ne ulazi unutra. Dugo ih nisam videla zajedno, uvek odvojeno, ali to je razumljivo, svako od njih ima svoj posao, automobil - kaže komšinica, koja je čitala u medijima da je zapravo Sandra imala ljubavnika.

- Čitala sam to i priča se po kraju ali samo na nivou tih pisanja. Ona je lepa i atraktivna žena, izuzetne harizme. Verujem da joj se udvaraju, a sada čaršija svašta priča. Uvek kada dođe do razvoda ljudi pričaju da je tu neko nekog prevario, ne bih ja to uzimala zdravo za gotovo. Pa šta i ako se su zvenično razveli, ne znači da tu nema mesta pomirenju.

Venčali se u Crkvi Svetog Marka

Milan i Sandra Kalinić venčali su se 2006. godine u Crkvi Svetog Marka, a voditeljeva supruga je svojevremeno ispričala kako je zaprošena.

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: “da, da”. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar - rekla je Sandra jednom prilikom, prenosio je “Story”.

04:11

Milan Milosevic otkrio da ce se veceras desiti neocekivano iznenadjenje

(Espreso/blic/Story/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.