Pojavila se u javnosti nakon šok tvrdnji da zet želi da spava sa taštom, a da ćerka gleda: Jedan detalj bode oči
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

saznalo se

Pojavila se u javnosti nakon šok tvrdnji da zet želi da spava sa taštom, a da ćerka gleda: Jedan detalj bode oči

Aleksandra je poručila da je zanimaju gluposti njenog zeta i ćerke nakon skandalozne priče o njegovom fetišu

Objavljeno:

Majka Bjanke Ćensori pojavila se prvi put u javnosti nakon skandaloznih tvrdnji da njen zet Kanje Vest želi da spava sa njom, a da njena ćerka posmatra taj morbidan čin.

Aleksandra Ćensori viđena je u Melburnu, gde živi sa suprugom i dve ćerke. Posetila je nedavno treću naslednicu u Los Anđelesu, a nakon te posete je navodno kulminirao razdor u braku kontroverznog para.

Ipak, reper i njegova supruga ne planiraju da se razvode, borave u Japanu gde se on ranije ove godine preselio iz Amerike, a postoji sumnja da su sami plasirali vest o raskidu ne bi li skrenulu pažnju sa morbidnih priča.

Majka Aleksandra oblači se daleko drugačije, iako i ona, na svoj način prati trendove
Majka Aleksandra oblači se daleko drugačije, iako i ona, na svoj način prati trendovefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka i Kanje Vest u braku su od decembra 2022. Venčali su se samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od Kim Kardašijan, sa kojom ima četvoro dece. Njen otac je smatrao da njegov zet želi da od Bjanke napravi kopiju bivše supruge i da se oženio njome kako bi ublažio medijsku pompu zbog prvog razvoda.

Ta medijska pompa bila je daleko blaža od skandala koji je izazvala bivša asistentkinja Kanjea Vesta Loren Pišikota koje je, između ostalog, rekla da kontroverzni reper i dizajner ima fetiš da spava sa majkama svojih partnerki.

Aleksandra Ćensori viđena je u Melburnu
Aleksandra Ćensori viđena je u Melburnufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontroverzni par podiže ogromnu prašinu od početka svoje veze, delimično i zbog njenog skandaloznog načina odevanja kojim caruje golotinja.

Neki kažu da joj Vest diktira stila, a drugi da Bjanka i te kako ima udela u toj priči. Bilo je oprečnih tvrdnji o tome kako njena porodica reaguje na njen imidž - od toga da osuđuju Kanjea do toga da ga podržavaju pa su njene sestre bile na promociji njegovog novog albuma, a jedna od njih i te kako voli provokativnu modu.

Majka Aleksandra oblači se daleko drugačije, iako i ona, na svoj način prati trendove, a voli i markirane komade poput Chanel torbe. Zanimljiva je tašna sa znakom B koju je nosila u ovom gradu.

Bjankinu mamu prati glas da je Kris Džener iz Australije
Bjankinu mamu prati glas da je Kris Džener iz Australijefoto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bjankinu mamu prati glas da je Kris Džener iz Australije, a Vest je želeo seks i sa bivšom taštom, tvrdi Loren. Aleksandra je poručila da je zanimaju gluposti njenog zeta i ćerke nakon skandalozne priče o njegovom fetišu, dok je majka Kim Kardašijan ispade Vesta okarakterisala kao "lud govor".

1 / 13 Foto: @BlackBelt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kakve god da su reakcije, Vest i Bjanka nastavljaju po starom, dok se mnogi pitaju šta ćemo sledeće saznati o njima. Neke je strah i da pomisle na sve moguće priče.

Bonus video:

04:02

Hasan Dudić šokirao sve prisutne u studiju Kurira: Priznao da je zaljubljen u gošću prekoputa

(Espreso / Blic žena / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.