Njegova prerana smrt je sve pogodila: Pevač se oprostio od tragično stradalog kolege (31), reči seku kao mač
Foto: TikTok Printscreen

posveta

Njegova prerana smrt je sve pogodila: Pevač se oprostio od tragično stradalog kolege (31), reči seku kao mač

Njegova iznenadna smrt ostavila je neizbrisiv trag među obožavaocima

Objavljeno:

Bivši članovi planetarno popularne grupe "One Direction" oglasili su se u četvrtak povodom tragične smrti njihovog kolege Liama Pejna (31).

Svi članovi benda su zajedničkim saopštenjem izrazili tugu, dok su se neki, poput Harija Stajlsa, na društvenim mrežama oprostili i ličnim porukama.

Hari Stajls, duboko potresen gubitkom, objavio je fotografiju svog bivšeg kolege iz benda i podelio emotivnu poruku u kojoj je istakao da je Lijamova najveća sreća bila da usreći druge.

- Njegova najveća sreća bila je usrećiti druge, i bila mi je čast biti kraj njega dok je to radio. Živeo je život otvorenog srca i imao je takvu energiju koja je bila zarazna. Bio je topao, pun podrške i neverovatne ljubavi. Godine koje smo proveli zajedno će zauvek biti najlepše godine u mom životu. Zauvek će mi nedostajati, moj dragi prijatelj - napisao je Stajls, te dodao kako mu se srce slama zbog članova Lijamove porodice, ali i zbog svih koji su ga poznavali i voleli.

Preostali članovi benda, uključujući Najala Horana, Zejna Malika i Luisa Tomlinsona, takođe su podelili zajedničku izjavu:

- Potpuno smo shrvani vestima o Liamovoj smrti. Vremenom, i kada svi budu u mogućnosti, biće još toga što ćemo reći. Ali za sada će nam trebati neko vreme da tugujemo i procesuiramo gubitak našeg brata, kojeg smo jako voleli. Uspomene koje smo podelili sa njim biće zauvek sačuvane. Za sada, naše misli su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i fanovima koji su ga voleli pored nas. Užasno će nam nedostajati. Volimo te Liam - dok u potpisu stoji: Zejn, Hari, Luis i Najal.

Vest o Lijamovoj smrti šokirala je fanove širom sveta. Prema izveštajima stranih medija, Pejn je poginuo nakon što je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu.

1 / 5 Foto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

Ispred hotela su se već u sredu uveče okupili skrhani fanovi, a tokom četvrtka se počast preminulom pevaču odavala i na mnogim drugim mestima širom sveta.

Lijam Džejms Pejn, rođen 29. avgusta 1993. godine u Vulverhemptonu u Velikoj Britaniji, bio je poznat kao član jednog od najprodavanijih boy bendova svih vremena - "One Direction".

Njegov muzički put počeo je 2008. godine, kada je prvi put nastupio na audiciji za "X Factor". Dve godine kasnije, postao je deo "One Direction"-a, zajedno sa Stajlsom, Horanom i Tomlinsonom.

Pejn je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca benda, koautor više od polovine pesama na trećem i četvrtom albumu grupe.

Nakon što se bend raspao 2016. godine, Pejn je započeo uspešnu solo karijeru, a njegova muzika je nastavila da odjekuje širom sveta.

Njegova iznenadna smrt ostavila je neizbrisiv trag među obožavaocima, ali i u muzičkoj industriji.

Bonus video:

42:33

REDAKCIJA 18.10.2024. 1. DEO

(Espreso/Telegraf.rs/24sata.hr/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.