Željko Samardžić slomljen zbog Borine smrti: Pokazao fotografije koje nikada nismo videli, bili su bliski...
Željko i Bora, Foto: Printscreen/Instagram/zeljko_samardzic

pažnja

Željko Samardžić slomljen zbog Borine smrti: Pokazao fotografije koje nikada nismo videli, bili su bliski...

Željka Samardžića potresla je smrt legendarnog rokera.

Objavljeno: 12:04h

Celu javnost je potresla vest o smrti frontmena Riblje čorbe, a mnogobrojne kolege oglasila su se i izrazile svoje najdublje saučešće.

Pevača i velikog prijatelja Bore Čorbe, Željka Samardžića potresla je smrt legendarnog rokera.

On je na Instagramu objavio zajedničku sliku i poručio:

- Pretužan dan za sve nas. Ostali smo bez velikog umetnika i čoveka velikog srca. Ja bez vernog prijatelja i brata po duši. Zauvek ćeš mi nedostajati dragi Boro. Neka ti je večna slava i hvala- ovim rečima se oprostio od svog kolege.

Podsetimo, Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, preminuo je u 71. godini. On je nedavno primljen u bolnicu u Ljubljani s jakom upalom pluća. Bio je na terapiji antibioticima i na kiseoniku, a posle nekoliko dana zbog pogoršanog stanja, stavljen je na respirator. On se, inače, dugo borio i s teškom bolešću. Muzičar je i pred Novu godinu imao upalu pluća zbog čega je tada otkazao koncert u Nišu.

Doktor mi je izričito zabranio svaki napor jer bolujem od jake upale pluća tako da bi mi nastup pogoršao zdravstveno stanje. Pobedićemo bolest i vidimo se prvom prilikom - poručio je tada Bora organizatorima I pobedio bolest.

01:42

Simptomi hronične opstruktivne bolesti pluća zbog koje je Bora Čorba na kiseoniku: Ovo je 5. najčešći uzrok smrti u Srbiji

(Espreso/PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.