Dušu ćete isplakati nakon ovih reči: Otvoreno pismo poznatog Crnogorca posvećeno Bori otopilo je i najtvrđa srca
Foto: Dragan Kadić

TEŠKO JE...

Dušu ćete isplakati nakon ovih reči: Otvoreno pismo poznatog Crnogorca posvećeno Bori otopilo je i najtvrđa srca

Mnogi poznati se opraštaju od muzičke legende

Objavljeno:

Vest da je čuveni Bora Đorđević, frontmen rok benda "Riblja čorba" preminuo u bolnici u Ljubljani u 72. godini života pogodila je sve Čorbine fanove, prijatelje, kao i kolege koji su ga veoma poštovale.

Mnogi poznati se opraštaju od legende, a jedan od njih je i crnogorski muzičar.

Igor Lazić Nigor potrešen je vešću o odlasku Bore Čorbe, a na svom Instagram porfilu podelio je potresnu i emotivnu objavu.

- Teško je poverovati da te više nema. Tvoj odlazak ostavlja ogromnu prazninu u srcima svih nas koji smo odrasli uz tvoju muziku, tvoje stihove i tvoju hrabrost da glasno govoriš o istini, bez obzira na cenu. Bio si prava ikona rock'n'rolla, autentičan glas generacija koje su tražile smisao u svetu punom nesigurnosti. Tvoje pesme su bile mnogo više od muzike – bile su iskrena refleksija života, radosti, tuge, pobuna, ljubavi i gubitaka ' napisao je Nigor i dodao:

- Bio si pesnik u duši, umetnik koji je znao kako da stavi prst na bolne tačke društva, a da pri tom ne izgubi ni trunku autentičnosti. Hvala ti što si bio deo naših života, što si svojim rečima i muzikom učinio svet malo boljim mestom. Ostaješ sa nama u svojim pesmama koje će se i dalje pjevati, iznova i iznova...

Bonus video:

00:11

VUČIĆ U OBILASKU RADOVA NA REKONSTRUKCIJI PUTA BOJIĆ-TEKERIŠ

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.