STAN VODITELJKE U SRCU BEOGRADA ODUZIMA DAH: Ovde se BAŠKARI Sanja Kužet u osmom mesecu TRUDNOĆE, pravi RAJ ZA OČI
Sanja Kužet, Foto: Printscreen/Instagram/sanja_kuzet

OAZA MIRA

STAN VODITELJKE U SRCU BEOGRADA ODUZIMA DAH: Ovde se BAŠKARI Sanja Kužet u osmom mesecu TRUDNOĆE, pravi RAJ ZA OČI

Sanja Kužet sada čeka treće dete, a iz javnosti povukla u četvrtom mesecu trudnoće kako bi se posvetila blagoslovenom stanju.

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Kužet koja je u poodmakloj trudnoći živi u luksuznom stanu u centru Begorada sa suprugom i dvojicom sinova, Andrijom iz prvog braka i Strahinjom.

Sanja Kužet sada čeka treće dete, a iz javnosti povukla u četvrtom mesecu trudnoće kako bi se posvetila blagoslovenom stanju.

- Toliko od mene za ovu sezonu, dragi ljudi... Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana... Kada ništa nije ni slutilo da je neću završiti. Idemo u nove, privatne pobede - napisala je Sanja zimus na svom Instagram profilu gde često kači fotografije iz svog doma koji je uređen tako da ovoj porodici bude funkcionalan.

Sanja Kužet je u osmom mesecu trudnoće
Sanja Kužet je u osmom mesecu trudnoćefoto: Instagram printscreen/sanja_kuzet

Ono što je primetno jeste da je prostor ispunjen svetlim tonovima, pa tako voditeljka u dnevnoj sobi ima veliku bež garnituru i policu iste boje. U dnevnom boravku se takođe nalazi i zelena fotelja, kao i jastuci koje je kupila u istom tonu, dok stočić krasi vaza sa svežim lalama. Dom Sanja Kužet smešten je na poslednji sprat jedne od modernih zgrada, a kako je većinom opkružen staklom pogled iz njenog stana je bajkovit jer se vidi skoro čitav grad.

Sanja često snima razne klipove i reklame u svom stanu, pa se u njima može videti da svako dete ima svoju sobu ali i da su police stana ispunjene ramovima sa fotografijama i raznim skulpturama.

Sanjino omiljeno mesto za kafu je fotelja uz koju stoji primaknut mali stočić, dovoljan da na njega stane šolje kafe, omiljeni osvežavajući napitak i štapići kao osveživač prostora.

Kako izgleda stan Sanje Kužet?
Kako izgleda stan Sanje Kužet?foto: Printscreen/Instagram/sanja_kuzet

- Moj mlađi sin je opsednut Crvenom zvezdom, trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih pet godina otišao na kamp od sedam dana sa svojim timom. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me je snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali i da sve to bude još čudnije – sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao: „Hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje“. I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili sedam dana, rekla je za “Grand”, a njene reči upravo potvrđuju grbovi i dresevi ovog kluba u stanu.

Tu je naravno i azbuka na zidu, ali i police sa knjigama za mališane. O suprugu i sinovima, Sanja retko priča.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/sanja_kuzet

- Jasno sam stavila granicu između privatnog i poslovnog sveta. Nikada nisam davala izjave kojima bih nešto demantovala, jer to je borba s vetrenjačama, gde se uvlačite sve dublje, a ovo je moj poziv i posao kojim se bavim 15 godina i ko zna još koliko. Verovatno bih se odavno „potrošila“ da sam se bavila tim stvarima, objasnila je za “Azru”.

Da voli slobodno vreme da provodi u svom domu govori činjenica da često okupi prijateljice sa kojima uživa u hrani i piću. Sanja je poznata kao neko ko se zdravo hrani pa joj nije teško da vreme provede u kuhinji kako bi spremila obroke. U dnevnoj sobi osim ogromnog trpezarijskog stola, smešten je i veliki akvarijum sa ribicama različitih boje koje enterijeru daju poseban ton.

Sanja će još malo na svet doneti treće dete, ali je to ne sprečava da obavlja sve poslove po kući. Tako je nedavno osvanuo snimak kako usisava iako joj u tome smeta veliki stomak. Ipak, voditeljka je morala da počisti nered koji je napravio njen pas kada je iz saksije za cveće izbacio zemlju po čitavoj kući.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Nina Denda Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.