SEVERINA U JEKU SKANDALA OKO DUŠKA TOŠICA I PREPISKE PROGOVORILA O INTIMNOM SNIMKU: Otkrila od koga je STRAHOVALA
Severina Vučković, Foto: J. M. S./ATAImages

otvorila dušu

SEVERINA U JEKU SKANDALA OKO DUŠKA TOŠICA I PREPISKE PROGOVORILA O INTIMNOM SNIMKU: Otkrila od koga je STRAHOVALA

Severina se ovih dana našla u centru medijske pažnje, nakon što je u javnost isplivala njena privatna prepiska sa suprugom Jelene Karleuše - Duškom Tošićem.

Objavljeno:

Severina Vučković se svojevremeno našla u centru skandala kada je njen intimni snimak s jahte dospeo u javnost, a sada je pevačica za hrvatske medije otkrila i kako se najviše plašila reakcija svog profesora iz srednje škole.

- Početak mojih tridesetih je obeležio film. Najgore u tom periodu mi je bilo kad sam pomislila: "Isuse Bože, kako će moj razredni iz srednje škole, profesor Novaković, reagovati?" On mi je prvi pao na pamet. Bio je tako jedan predivan i miran čovek. Ali i kako će moji ostali profesori reagovati? Tek sam posle pomislila na mamu jer se podrazumeva da je mama uvek uz tebe, jer te poznaje - priznala je hrvatska pevačica, pa dodala:

- Posle toga sam provela šest meseci kod kuće, pa sam snimila album "Severgrin". Tad mi je došla na pamet ideja da više ne želim da budem na prvoj liniji fronta - prisetila se Severina za hrvatsku Gloriju.

Severina Vučković o intimnom snimku
Severina Vučković o intimnom snimkufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Severina se ovih dana našla u centru medijske pažnje, nakon što je u javnost isplivala njena privatna prepiska sa suprugom Jelene Karleuše - Duškom Tošićem.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir Prenela: I.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.