ANA ČURČIĆ IZVADILA SILIKONE IZ USANA: Bivša rijaliti učesnica sva u KONCIMA, ali izgleda MNOGO BOLJE
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

ANA ČURČIĆ IZVADILA SILIKONE IZ USANA: Bivša rijaliti učesnica sva u KONCIMA, ali izgleda MNOGO BOLJE

Ana je dugo planirala da uradi ovaj hirurški zahvat. Ona je i u rijalitiju pričala da ima problem sa usnama i da će se njima pozabaviti.

Objavljeno:

Drugoplasirana u prošloj sezoni "Zadruge" Ana Ćurčić pozabavila se svojim izgledom. Ona je rešila da sredi usne u kojima je godinama imala silikon.

Ona je sada posetila estetskog hirurga i uklonila biopolimer. Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića je objavila fotografiju na Instagram storiju i pokazala rez i kako joj je gornja usna ušivena.

Ana je dugo planirala da uradi ovaj hirurški zahvat. Ona je i u rijalitiju pričala da ima problem sa usnama i da će se njima pozabaviti. Prošlo je skoro godinu dana otkako je završila jednosezonsku rijaliti karijeru, ali je tek sada rešila da ukloni silikon. Inače, ovaj zahvat košta oko 1.000 evra.

Ana Ćurčić izvadila silikone iz usana
Ana Ćurčić izvadila silikone iz usanafoto: Printscreen/instagram/ana_curcic_official

- Izvađeno - napisala je Ana u opisu fotografije.

Inače, mnoge žene su se u poslednje vreme odlučile na vađenje bioplomera iz usana. Među prvima je strano telo uklonila Bojana Rajić, a onda se taj spisak sve više širio. Silikon iz usana su izvadile i Dalila Dragojević, Severina, Lepa Brena, Aleksandra Nikolić i druge.

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Drage devojke, vodite računa o tome gde i ko vam radi bilo kakve zahvate. Ja sam pre sat vremena završila operaciju i mogu vam reći da sam se zgrozila kada sam videla kako izgleda biopolimer - rekla je tada pobednica "Zadruge 6".

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir/ Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.