RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU GLUMCA I NJEGOVE IZABRANICE FRAPIRA: Bio je VELIKI ZAVODNIK i imao je BURNE LJUBAVI
Glumac, Foto: Printscreen/youtube/Warner Bros. Pictures

da li ste znali?

RAZLIKA U GODINAMA IZMEĐU GLUMCA I NJEGOVE IZABRANICE FRAPIRA: Bio je VELIKI ZAVODNIK i imao je BURNE LJUBAVI

U karijeri je ostvari veliki uspeh, ali ništa manji uspeh nije imao ni kod žena

Objavljeno:

Glumac, reditelj i producent Klint Istvud nedavno je proslavio 94. rođendan, a već 10 godina je u vezi sa 33 godine mlađom partnerkom Kristinom Sanderom (61).

Navodno su se upoznali dok je ona radila na njegovom imanju u Kaliforniji. On je bio gradonačelnik grada Karmel na moru, a sada pokušavaju da drže svoj privatni život podalje od očiju javnosti. Kristina čak nema profile na društvenim mrežama.

Kako prenose strani mediji, Klint je spasio Kristinu od njenog bivšeg muža koji je zlostavljao. Jednom je rekao da je ona prva žena koja nije bila sa njim zbog slave. Iako je voli, a i ona njega, neće se venčati.

„Klint u tome ne vidi smisao. On voli Kristinu, ali mu brak nije potreban", rekao je izvor blizak paru.

Legenda Holivuda u poslednje vreme šokira fanove neprepoznatljivim izgledom. Godinama je slovio za jednog od najvećih ženskaroša u glumačkim krugovima. Jednom je ispričao kako je sa 14 godina izgubio nevinost sa komšinicom, a pet godina kasnije tajno se viđao sa profesorkom koja ga je uhodila. Kada su raskinuli, pretila je da će se ubiti.

Klint je bio oženjen dva puta. Sa glumicom Megi Džonson (93) se 1953. venčao a njihova ljubav je trajala do 1984. Međutim, prvo dete nije dobio sa njom, već sa jednom pevačicom. Do 1989. niko nije ni znao da dete postoji. Sa Megi je 1968. dobio sina Kajla, a potom i ćerku Alison 1972. godine.

Klint je navodno prevario suprugu Megi sa koleginicom Sondrom Lok. Započeli su vezu dok je ona bila udata za homoseksualca. Prevario je i Sondru sa stjuardesom Džejselin Rivs, sa kojom ima dvoje dece. Od 1990. do 1994. Klint je bio u vezi sa glumicom "Titanika" Frensis Fišer (72), a drugi put je uplovio u brak sa voditeljkom Dinom Ruiz 1996. godine. Bili su u braku do 2014. Bila je 35 godina mlađa od glumca. Nepomirljive razlike bile su razlog za razvod, a Dina je tražila puno starateljstvo nad ćerkom.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Story.hr/Kurir/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.