I MEĐU NJIMA PUKLA TIKVA, JAVNO SAOPŠTIO DA NEĆE VIŠE DA BUDE SA NJOM: Cela Srbija je pomno pratila njihove SUKOBE
Foto: M.M./ATAImages

DETALJI

I MEĐU NJIMA PUKLA TIKVA, JAVNO SAOPŠTIO DA NEĆE VIŠE DA BUDE SA NJOM: Cela Srbija je pomno pratila njihove SUKOBE

Već mesecima odnos ovog para privlači mnogo pažnje

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša sinoć je stavio tačku na odnos sa Mionom Jovanović.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša pred svima otkrio da je bio intiman sa Mionom Jovanović, on nije mogao da se pomiri sa tim da je njegova devojka ljuta na njega, a sinoć je raskinuo nakon što je Jovanovićeva ispričala da je reper taj koji je vršio pritisak da oni budu intimni.

- Tako je Darko, neću da budem sa njom, evo neka svi čuju neka budu srećni. Ove molbe ovde za ljubav, sve vreme se polemiše kako je ja stavljam u kavez i kako sam nasilnik. Stalno se svađam sa drugim ljudima zbog nje, šta su mi oni krivi. Sada ćeš da ućutiš bre, više ti mene nećeš kao kuće da vodiš na povocu, ovu devojku neću nikad da uvredim, pusti me bre da pričam - vrištao je Ša.

Par čestim sukobima privlači mnogo pažnje
Par čestim sukobima privlači mnogo pažnjefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ajde sedi dole, prva stvar ni jedne sekunde nisam rekla da on mene prisiljava ni na šta, sve sam uradila svesno, ali on jeste bio taj koji je požurivao - rekla je Miona.

- Ne laži, nisi tako rekla, ajde zvezdetino rijalitija, ti si jedan rijaliti igrač i manipulator. Meni više ti nemaš šta da naređuješ. Da pi*ate ovde po meni i da mi posle kaže volim te, meni je pun ku*ac ovoga, meni više niko neće da naređuje - rekao je Ša.

Miona i Nenad imaju buran odnos u rijalitiju
Miona i Nenad imaju buran odnos u rijalitijufoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Ajde bre smiri se malo, sad ću ja da objasnim šta sam htela da kažem. Nisi pri čistoj svesti. Ja sam htela da se desi za mesec dana odnos ili dva to bi bilo bolje. Ja apsolutno nisam pala pod pritiskom pa da sam zato spavala sa njim, znala sam da će doći do toga kad tad, te nisam htela da produžavam agoniju. Ja se nisam potresla ni jedne jedine sekunde jer znam šta sam izjavila - rekla je Miona.

- To si ti, izdala si me sto puta, priznala si da si sa mnom u vezi i da imaš emocije prema nekome drugom. Ja sam kući za sat vremena - govorio je kroz suze Ša.

- Ja sam rekla da sam vagala za bivšeg i da nisam znala šta da radim, to je bilo na početku naše veze - rekla je Miona.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Nina Denda/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.