UBACITE OVO U SATARAŠ I VIŠE NIKADA NEĆETE JESTI ONAJ NA KOJI STE NAVIKLI: Malo ko zna za OVO, a ukus je TOP!
Sataraš, Foto: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen

PREDLOG

UBACITE OVO U SATARAŠ I VIŠE NIKADA NEĆETE JESTI ONAJ NA KOJI STE NAVIKLI: Malo ko zna za OVO, a ukus je TOP!

Kada je sataraš je gotov, poslužite uz hleb, sir i obaveznu mlaćenicu

Objavljeno:

Brzo i lagano jelo od sezonskog povrća.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Sastojci - Količina

crni luk - 2 glavice

mesnatije paprike babure - 4,5

zreli paradajz - 3

beli luk - 2 čena

jaja 2

so, biber malo

origano malo

ulje 3-4 kašike

Kako pripremiti

Stavite ulje u tiganj da se zagreje, dodajte seckani crni luk i dinstajte da luk malo omekša. Zatim dodajte papriku isečenu na trake i nju dinstajte zajedno sa lukom desetak minuta, da paprika malo omekša. Paradajz stavite u kipuću vodu na 1-2 minuta, prohladite i skinite mu kožu. Isecite paradajz na kriške i dodajte u tiganj sa paprikom i lukom. Promešajte i na srednjoj temperaturi dinstajte poklopljeno oko 15-20 minuta. Dodajte iseckan beli luk, posolite, dodajte biber i origano. Sve zajedno promešajte. Sklonite poklopac i dinstajte još malo da tecnost ispari. Jaja umutite sa viljuškom i dodajte paprikama i paradajzu, promešajte i isključite ringlu… Kada je sataraš je gotov, poslužite uz hleb, sir i obaveznu mlaćenicu.

(Espreso / Super Recepti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.