SENDVIČ ZAPEČEN U RERNI MAMI VAS NA JOŠ: Od bajatog hleba napravite BRZ i ukusan doručak (VIDEO)
Pica hleb, Foto: Profimedia

njama!

SENDVIČ ZAPEČEN U RERNI MAMI VAS NA JOŠ: Od bajatog hleba napravite BRZ i ukusan doručak (VIDEO)

Ovo je nešto između prženica i pica hleba.

Objavljeno:

Ako vam je ostao hleb od juče, napravite ukusan sendvič i zapecite ga u rerni.

Ovo je nešto između prženica i pica hleba. Od jednostavnih i jeftinih sastojaka napravite doručak koji po svom fantastičnom ukusu može da se poredi i sa burekom. Za pripremu vam treba 5 minuta, a posle samo ostavite da se zapeče. Služite sa domaćim jogurtom.

Sastojci:

2 bageta

šunka

tvrdi sir

kečap

pavlaka za kuvanje

čeri paradajz

Priprema:

Baget presecite na pola, pa svaki deo na još isto na pola po dužini. Četiri bageta poređajte u tepsiju. Nanesite kečap, poređajte komade šunke, pa sira. Preklopite preostalim hlebom. Opet sipajte kečap, stavite šunku i sir. Prelijte pavlakom za kuvanje, poređajte čeri paradajz i pospite rendanim sirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 40 minuta.

(Espreso/StvarUkusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.