prijatno
Ovaj bogati i hranjivi posni grašak je savršen za hladne dane: Zdrav obrok kojem ne možete nikako odoleti
Ovaj recept je odlična ideja za zdrav ručak
Ovaj bogati i hranjivi posni grašak je savršen za hladne dane. Praziluk slatka, šargarepa i začin kao i sočna paprika stvaraju neodoljiv kontrast ovom divnom jelu. Poslužite ga kao samostalno jelo ili kao prilog uz pečeni krompir.
Potrebno je:
- 500 gr graška
- 1 praziluk
- 1 velika šargarepa
- 1 sveza paprika
- ulje ml paprika
- 2 krompira
- suvi začin
- seckan peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti praziluk na krugove šargarepu i secenu papriku i sve to izdinstati.
Dodati grašak i na kockice krompir. Naliti vode i kuvati oko pola sata da malo voda ispari i povrće se skuva.
Ubaciti malo ml papriku i suvi začin. Neka vri još 2 minuta, pa dodati seckan peršun. Isključiti. Ručak je gotov. Prijatno!!!
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!