recept
Jedini način da zavolite spanać: Zapečen u rerni, sa fetom i jajima, nema ništa ukusnije za doručak
Priprema je veoma laka
Sastojci:
-60 g spanaća
-70 g fete sa smanjenim sadržajem masti
-3 srednja jajeta
-100 ml mleka (2% mlečne masti)
-20 g parmezana
-so i biber
Priprema:
Stavite spanać, fetu, jaja i mleko u posudu za pečenje i dobro ih promešajte.
Začinite biberom i drugim začinima po želji. Feta već sadrži dovoljno soli, pa nije potrebno dodavati još.
Pospite parmezanom.
Stavite u rernu na 180°C i pecite 30 minuta, dok se jaja potpuno ne ispeku. Trebalo bi da se sredina jela značajno podigne i dobije zlatno-smeđu boju – to je znak da su jaja gotova.
Bonus video:
(Espreso/Objektiv/Prenela:M.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!