"Nadal ima toliko para, a stan mu izgleda kao garsonjera u Mirijevu": Srbi ne prestaju da komentarišu dnevnu sobu
Rafael Nadal, Foto: instagram/rafaelnadal

hit

"Nadal ima toliko para, a stan mu izgleda kao garsonjera u Mirijevu": Srbi ne prestaju da komentarišu dnevnu sobu

Rafael Nadal jedan je od najvećih teniser današnjice, a prema pisanju medija, tokom blistave karijere zaradio je 500 miliona dolara. Ipak, oni koji su mu bliski navode da je vrlo skroman i da se retko rasipa, a i kada to uradi, počasti se nečim što će mu trajati, kao što je jahta koju je platio pet miliona evra

Objavljeno:

U mestu Porto Kristo na Majorki Rafael Nadal živi sa porodicom od 2013. godine, a navodno je za nju izdvojio četiri miliona evra. Vila ima savršen položaj, nalazi se na grebenu s trostranim pogledom na more, ima prilaz sopstvenoj plaži, ali i neverovatnu baštu koju krase četinari i mediteranske biljke.

Međutim, kada pogledate kako mu je uređena dnevna soba, nikad ne biste pretpostavili da tu živi čovek koji obrće milione.

Španac je tokom Svetskog prvenstva u Kataru objavio fotografiju iz porodičnog doma i ne sluteći da će izazvati lavinu komentara.

"Čovek ima toliko para, a stan mu izgleda kao garsonjera u Mirijevu", napisala je jedna devojka na mreži X.

Malo je trebalo da se sve rasplamsa u komentarima.

"Nije ljakse kao većina Srba sa parama", "Mogao je i TV da stavi u aspirator iznad šporeta", "One dve vazne iznad TV su moj kraj", "To je zato što nije snob sa Balkana", "Ostavite Mirijevo na miru tamo žive ljudi koji su pošteno zaradili svoj dinar, što se ne može reći za tebe", pisali su u komentarima.

Skromni i svoji

Ni Supruga Rafaela Nadala nije tipična žena sportiste. Marija Fransiska Pereljo ne nosi luksuzne krpice, nema je na naslovnim stranama i na društvenim mrežama, ali zato ima diplomu fakulteta i posao - radi kao direktorka Rafine humanitarne organizacije.

Zajedno su od 2005, mada su se godinama poznavali. Zapravo, znaju se celog života, jer je Marija bila školska drugarica Rafine mlađe sestre Maribel.

Slava i sve što je s njom došlo ni na trenutak nisu doveli u pitanje snagu ove ljubavi, naprotiv. Slavni teniser u svojoj izabranici ima bezuslovnu podršku od trenutka kada se pojavio na profesionalnoj sceni. Kako je jednom prilikom izjavio, iza njegovih najuspešnijih izdanja stoji pravi ženski “trijumvirat” u sastavu: supruga, sestra i majka.

Rafa i Ćiska verili su se 2017, na romantičnom odmoru u Rimu, što su svetu otkrili tek naredne godine. Od tada nisu prestala nagađanja o datumu venčanja. Konačno, na “ludi kamen” stali su u oktobru 2019. godine na imanju “La Fortaleza” na Majorki, najlepšem španskom ostrvu sa kojeg oboje potiču. U oktobru 2022. dobili su sina Rafaela.

Bonus video:

00:39

JELENA ĐOKOVIĆ IGRALA TENIS NA KOSOVU: Noletova supruga ODUŠEVILA decu, pa pokazala kako se snalazi i u OVOM sportu! (VIDEO)

(Espreso / Blic žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.