Kako danas izgleda sultanija Mirimah? Nećete je prepoznati ni za 3 života, ni plastičar je ovakvu ne bi napravio
Sultanija Mirimah, Foto: Printscreen/Instagram/mihrimah._sultana

pažnja

Kako danas izgleda sultanija Mirimah? Nećete je prepoznati ni za 3 života, ni plastičar je ovakvu ne bi napravio

Glumica Pelin Karahan svojila je srca mnogih zbog svoje sjajne glume, ali i lepog prepoznatljivog liica.

Objavljeno:

U Sulejmanu Veličanstvenom ljudi su najviše zavoleli glumicu Merjem Uzerli koja je igrala Hurem, ali ništa manje nije upečatljiva i glumica koja je tumačila lik sultanije Mihrimah, ćerke vladara Sulejmana i njegove supruge Hurem.

Glumica Pelin Karahan svojila je srca mnogih zbog svoje sjajne glume, ali i lepog prepoznatljivog liica.

Kako pišu strani mediji, Pelin se i dalje bavi glumom, mada se češće pojavljuje u emisijama gde predstavlja svoje kulinarsko umeće.

Od 2011. do 2013. godine je bila u braku sa fitnes instruktorom Erdinkom Bekirogluom, a onda se preudala za biznismena Bedrija Guntaja, za kojeg se udala 2014. Imaju sinove Alija Demira i Džana Ejupa, zbog kojih je i zapostavila karijeru glumice.

Posle prvog porođaja Pelin je prihvatila ulogu u seriji "Dosta" o porodičnom nasilju, koja je bila u vrhu gledanosti. Međutim, početkom druge sezone je ponovo ostala u drugom stanju, te joj je stomak postao vidljiv, pa je u novembru 2016. morala da se oprosti od uloge. Ubrzo potom serija je i završena jer joj je gledanost drastično opala.

Ona na svom Instagram profilu često deli privatne trenutke, a mnogi komentarišu da se glumica mnogo promenila i da je još lepša nego što je bila.

Podsetimo, sultanija Mihrimah bila je ćerka otomanskog sultana Sulejmana Veličanstvenog i njegove supruge sultanije Hurem, rođena u Carigradu 1522. godine.

Nakon dvojice sinova, Hurem i Sulejman bili su presrećni kada su dobili i devojčicu, a kako je rasla Mihrimah je postala najlepša žena na dvoru. Bila je veoma usamljena, večito u senci braće i njihove borbe za tron.

Preminula je 25. januara 1578. godine. Jedina je od sve dece Sulejmana Veličanstvenog koja je sahranjena u njegovoj grobnici, u kompleksu Sulejmanove džamije.

00:48

BIVŠI RIJALITI PAR ZOVU SULEJMAN I HUREM! Dalila i Dejan javno pokazali koliko se VOLE, a tek kako ju je on ZEZNUO!

(Espreso/blic žena/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.