Pokazao kako se jede grašak po bontonu pa izazvao žestoku nevericu: "Za ime Boga nema šanse da ovo radim" (VIDEO)
Kako se jede grašak, Foto: Printscreen/tiktok/williamhansonetiquette

šok

Pokazao kako se jede grašak po bontonu pa izazvao žestoku nevericu: "Za ime Boga nema šanse da ovo radim" (VIDEO)

Dok jedni nisu mogli da veruju da su do sada grašak jeli na pogrešan način ili, pak, kašikom, drugi su se pitali koliko vremena im je potrebno da pojednu jedan tanjir ako budu pratili njegov primer

Objavljeno:

Kada grašak nije čorbast, već su poslužena kuvana zrna na tanjiru, često je problem pokupiti ih priborom za jelo bez rasipanja. Zbog toga je poznati britanski influenser i učitelj bontona Vilijam Hanson odlučio da snimi video i pokaže kako se po bontonu jede grašak.

Zrno po zrno i poješćete grašak

@williamhansonetiquette You can Spear(s) your peas more ✨elegantly✨ by using your nearest sticky foodstuff as a glue with your tines! #dining #etiquette #williamhanson ♬ It's Raining Men - The Weather Girls

U videu, koji je do sada sakupio više od tri miliona pregleda na TikToku, Vilijam pokazuje koliko je nezgodno, nepraktično i neuredno ako viljuškom zahvatimo veliki broj zrna graška odjednom, pa pokušamo da ih prinesemo ustima. Ono što će se sigurno desiti dok viljušku budemo podizali jeste da će se veliki broj zrna rasuti po stolu, a to ne želimo.

Zbog toga je praktičnije, objašnjava Vilijam, da desnom rukom držimo nož i koristimo ga kao „zid“ preko kojeg grašak ne može van tanjira, a onda viljuškom ubodemo nekoliko zrna i elegantno ih pojedemo. Video je postao toliko viralan da je ispod njega osvanulo čak 11.500 komentara, a većina ljudi je bila šokirana prizorom.

„Nema šanse da ovo radim“

Dok jedni nisu mogli da veruju da su do sada grašak jeli na pogrešan način ili, pak, kašikom, drugi su se pitali koliko vremena im je potrebno da pojednu jedan tanjir ako budu pratili njegov primer. „Zamisli da ovako jedeš grašak na poslu tokom pauze za ručak. Šef bi poludeo“, „Šest meseci kasnije i ja ovako i dalje jedem tanjir graška“, „Ko, za ime Boga, izmišlja ova pravila“, „Nema šanse da ovo radim“, „Uzmeš kašiku i zahvatiš 1000 zrna odjednom“, pisalu su u komentarima ljudi.

01:59

NAJBOLJE JE JESTI HRANU SA NAŠIH PROSTORA Nutricionista tvrdi da domaća hrana deluje blagotvornije na organizam iz OVOG RAZLOGA!

(Espreso/najžena/Prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.