Ovo voće uništava komarce bolje od ijedne hemije: Beže od njega kao đavo od krsta, njegov miris preziru
Komarac, Foto: Scott Camazine / Alamy / Alamy / Profimedia

trik

Ovo voće uništava komarce bolje od ijedne hemije: Beže od njega kao đavo od krsta, njegov miris preziru

Sve što vam je potrebno su dva drvena štapića, jedna veća pomorandža i mala sveća.

Objavljeno:

Jedan od retkih trikova koji zaista funkcioniše je izgaranje crne kafe. Neugodan miris koji se stvara tokom sagorevanja efikasno odbija komarce. Ovaj metod je jeftin, efikasan i prirodan. Pored toga, pronašli smo još jedan prirodan način na koji možete oterati komarace i donosimo ga u nastavku.

Radi se o pomorandži. Sve što vam je potrebno su dva drvena štapića, jedna veća pomorandža i mala sveća. Ovaj trik je podeljen na Facebooku od strane jedne korisnice koja je oduševila svoje pratioce.

Kako funkcioniše? Pomorandžu prepolovite, zatim na donju polovinu stavite dva drvena štapića i poklopite sa gornjom polovinom pomorandže. U sredinu stavite svećicu i zapalite je. Miris citrusa će efikasno odbiti komarce.

Osim toga, ova prirodna instalacija za komarce izgleda veoma efektno i ima prijatan miris, za razliku od paljenja crne kafe. Dakle, vredi probati ovaj trik sledeći put kada se okupite na terasi sa ekipom.

02:58

NOVI SRPSKI DRON KOMARAC 1 EFIKASNO UNIŠTAVA BORBENA VOZILA I TENKOVE! Dr Miloradović: U proizvodnji još dve UBOJITIJE letelice

(Espreso/najžena/prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.