KOJA LJUDINA JE GLEDALA ZLATNOG NOVAKA ĐOKOVIĆA: Najjači glumac današnjice mu se klanjao i aplaudirao iz sve snage
Novak Đoković, Foto: Richard Callis/SPP / imago sportfotodienst / Profimedia

neverovatno

KOJA LJUDINA JE GLEDALA ZLATNOG NOVAKA ĐOKOVIĆA: Najjači glumac današnjice mu se klanjao i aplaudirao iz sve snage

Glumac je bio prilično zamišljen dok je njegova naslenica sa ushičećnjem gledala dešavanja na teniskom terenu gde je trijumfoivao Novak Đoković, olimpijski šampion!

Objavljeno:

Pored glumice Šeron Stoun, i Džon Travolta i njegova ćerka Ela pratili su i ranije ovih dana dešavanja na OI u Parizu. Glumac je bio prilično zamišljen dok je njegova naslenica sa ushičećnjem gledala dešavanja na teniskom terenu gde je trijumfoivao Novak Đoković, olimpijski šampion!

Ela je u aprilu napunila 22 godine, za nju je to bio i srećan i tužan dan jer sa jedne strane, proslavila svoj veliki dan, a sa druge, bio je to treći rođendan koji je slavila bez majke glumice Keli Preston koja je 2020. preminula od kancera.

"Teškim srcem moram sve da obavestim da je moja prelepa supruga Keli izgubila svoju dvogodišnju bitku sa rakom dojke“, napisao je Travolta na Instagramu.

1 / 2 Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Keli i Džon bili su u braku do 1991. a 2009. doživeli su pravu tragediju kada je preminuo njihov sin Džet (16). Dečak je pao u kupatilu i udario glavom u kadu, što je imalo kobni ishod.

Džon Travolta je priznao da je to „najgora stvar koja se ikome ikada može dogoditi“, kao i da se se svakodnevno bori protiv depresije.

Čuveni glumac borio se sa brojnim tragedijama u životu. Od raka dojke umrla je njegova prva ljubav glumica Dijana Hiland, a zatim je od opake bolesti preminula njegova majka glumica Helen Sesilija Burke.

Travolta danas odgaja sina Bendžamina kog je pre 12 godina dobio sa Keli Preston.

05:17

NOLE MORA DA PROMENI JEDNU STVAR PRED OLIMPIJSKE IGRE Teniski analitičar: Protiv onakvog Alkaraza NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE

(Espreso/blic žena/prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.