Dnevni horoskop za ponedeljak, 5. avgust: Pred Devicama ozbiljan flert, jedan znak čekaju dobre finansije, a Vama?
Dnevni horoskop, Foto: Patrick Guenette / Alamy / Alamy / Profimedia

današnji horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak, 5. avgust: Pred Devicama ozbiljan flert, jedan znak čekaju dobre finansije, a Vama?

Dnevni horoskop za ponedaljk 5. avgust 2024. godine

Objavljeno:

Horoskop za 5. avgust 2024. godine.

Ovan

Posao: Budite oprezni sa papirologijom i ugovorima i pažljivo čitajte ono što potpisujete jer su moguće greške. Kontrolišite i saradnike. Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče, a posbno novih simpatija, tu nemojte ništa požurivati, pustite neka vreme pokaže svoje. Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Potrebno je da budete oprezni u svakoj vrsti dogovora, potpisivanja ugovora ili papiroloških pitanja. Mnogi vas mogu požurivati, pokušajte da to izbegnete. Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da da vredi truda. Zdravlje: Pad imuniteta.

Bliznaci

Posao: Dosta posla vas očekuje, a na vama je da posebno budete oprezni sa papirologijom, dokumentacijom, posebno ukoliko potpisujete neki ugovor veće finansijske vrednosti.

Ljubav: Potrudite se da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, iskoristite slobodne trenutke na što kvalitetniji način. Zdravlje: Vrlo dobro.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Rak

Posao: Pokušajte da se što bolje organizujete, iako će vam to možda malo teže polaziti za rukom. Moguće je da ćete ispravljati greške i propuste. Ljubav: Slobodni Rakovi, možete otpočeti neku zanimljivu komunikaciju preko društvenih mreža i prijaće vam.

Zdravlje:Vrlo dobro.

Lav

Posao: Moguće su manje turbulencije u sferi posla pa je bitno da ništa ne forsirate već strpljivo sačekate moment za reagovanje. Ljubav: Potrebno je da pokažete više prisustva, više ljubavi i pažnje da bi sve funkcionisalo kako treba.. Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Budite fokusirani ,jer su mogući zastoji zbog neke nezavršene papirologije. Ljubav: Prilika za flert, koketiranje trebalo bi da vam se ukažu ovog dana, a na vama je da se opustite i uživate. Nije povoljan period za pokretanje ozbiljnijih priča. Zdravlje: Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Vaga

Posao: Tokom ovog dana vaša pažnja i koncentracija trebaju da budu na maksimumu kako biste uspeli sve tekuće obaveze da završite bez grešaka.

Ljubav: Potrebno vam je više opuštenijih trenutaka sa dragom osobom. Radite na tome zajednički, razbijte kolotečinu u koju ste možda upali. Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Mogli biste da očekujete pojčano angažovanje danas. Nije isključeno da vas očekuju neke organizacione promene. Ljubav: Ukoliko ste slobodni, za vašu malenkost može biti zainteresovano više osoba. Ostavljate utisak na svakom koraku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Komunikacija vam može danas biti glavni problem spoticanja, moguće su tehničke poteškoće, internet, mejlovi… Ljubav: Bilo bi lepo da ovaj dan iskoristite za mala ali konkretna dela u sferi ljubavi. Ne skrivajte svoja osećanja. Zdravlje: Jačajte imunitet.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Posao: Dosta posla što tekućeg, što zaostalog je pred vama. Danas možete dobiti i naznake nekih promena na bolje koje se očekuju u narednom periodu. Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi očekuje vas takođe povoljan dan, pa bi bilo dobro da pokažete bar minimum ličnog angažovanja. Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vodolija

Posao: Obratite pažnju na papirologiju i rokove, kako ne biste napravili sebi dodatne komplikacije.

Ljubav: Na ljubavnom planu može biti napetih situacija izazvanih pre svega vašim promenljivim raspoloženjem i ponašanjem. Zdravlje: Moguća nervoza.

Ribe

Posao: Nemojte izbegavati da se obratite za pomoć, naićićete na otvorena vrata, posebno ukoliko ste se zatrpali nekim podacima, dokumentima koje treba srediti. Ljubav: Moguće je da poziv za izlazak, druženje, dobijete od nekog iz vašeg poslovnog okruženja.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bonus video:

06:01

OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU! Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI

(Espreso/zadovoljna/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.