Srbi na aparatima: Hrvatica pokazala hranu koju je ponela na more i izazvala smehotres umesto paradajza i paštete..
Hrvatica, Foto: Printscreen/tiktok/kuhas_melita

hit

Srbi na aparatima: Hrvatica pokazala hranu koju je ponela na more i izazvala smehotres umesto paradajza i paštete..

Vakumirala je hranu i ponela je na odmor.

Objavljeno:

Hrvatska influenserka s TikToka, Melita Matičević Vukasović, započela je raspravu o hrani tokom letovanja. Na svom videu, Melita je pokazala sve obroke koje je pripremila kod kuće kako bi uštedela tokom letovanja.

„Za mene, odlazak na more ove godine je kao privilegija za najbogatije ljude. I uopšte se ne stidim zbog toga – opskrbili smo se i stvarno smo se pripremili sa domaćom hranom i poneli smo dosta toga sa sobom na more“, objasnila je u svom videu, prikazujući šta je sve spremila – od grickalica do punjenih paprika, sira, voća i povrća, prenosi Index.hr.

Vakumirala je hranu i ponela je na odmor.Uštedeli smo dosta novca na plaži, već smo rezervisali sledeće letovanje i jeli smo sveže i domaće“, dodala je. „Neka ko kaže šta god hoće, uštedeli smo novac i dobro se hranili na moru“, zaključila je.

@kuhas_melita Veganski krekeri po receptu žene koja je pobijedila karcinom!💪 Skokni do nje @cancer.influencer 🤍 ....a sada ▶️ R E C E P T : ▶️ 📌 250 g pirovog brašna 📌 1 mala žličica soli 📌 1 žličica mljevenog ružmarina 📌 60 ml maslinovog ulja 🫒 📌 120 ml tople vode Sve sjediniti u loptu tijesta. Uključiti pećnicu na 200°C Rastanjiti tijesto između 2 pek papira. Izrezati u željene oblike ali svaki komadić bocnuti vilicom (za bolju hrskavost) ( ..osim toga, veća hrskavost se dobije i ukoliko izbockano tijesto, prije pečenja ostavimo u frižideru 30 min, no to ovdje nije glavni uvijet!) Pečene ohladiti i služiti se ! ❣️ Za dugotrajnuju hrskavost, mi jedan dio vakumiramo pomoću najboljeg na tržištu vakum aparata od @status.izvorna.pomagala i pospremamo za putovanja u vrećice od istoimene tvrtke. Dio koji ćemo odmah konzumirati pospremimo u kutiju i držimo tako na stolu. Kad god si tko uzme šaku krekera, ostatak opet vakumira u 3 potezanja, pomoću ručne vakum pumpice. 🎁 Želiš li i ti nešto naručiti iz bogate, praktične ponude @status.izvorna.pomagala ovsje ti ostavljam svoj kod za popust : KUHASMELITA . . . #kodzapopust #statusizvornapomagala #status #vakum #vakumposude #vakumaparat #vakumvrecice #svjezahrana #zdravahrana #zdravirecepti #recepti #pir #dinkel #spelta #krekeri #zdravo #healthy #sugarfree #vegan #vege #fitness #CapCut ♬ original sound - Kuhaš Melita

Da li i vi nosite hranu na more?

Njena objava je privukla pažnju mnogih. Bilo je onih koji nisu podržali njen način letovanja. „Svako radi kako hoće, ali ja volim da probam hranu iz mesta u koje putujem“, „A di je pašteta i paradajz?“, napisali su neki korisnici koji nisu bili oduševljeni njenim pristupom štednje.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su podržali Melitinu ideju, pa su joj uputili pohvale. „Postali smo mnogo bolji, ili bar mislimo da jesmo“, zaključio je jedan korisnik TikToka, osvrćući se na negativne komentare.

00:26

Lepa Brena obučena skočila u more

(Espreso/city magazin/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.