OVO JE NAJLEPŠA MUSLIMANKA KOJA JE NESTALA BEZ TRAGA: Udala se za najbogatijeg princa, sad ne znaju da li je živa
Kendra Spirs, Foto: Printscreen/tiktok/secretfairytale

nestala

OVO JE NAJLEPŠA MUSLIMANKA KOJA JE NESTALA BEZ TRAGA: Udala se za najbogatijeg princa, sad ne znaju da li je živa

Iako su izgledali kao savršena porodica, život nije uvek kao bajka.

Objavljeno:

Kendra Spirs bila je obična američka tinejdžerka, ali priča o njenom životu je pravi primer kako se sve može promeniti iz korena. Rođena u Vašingtonu, Kendra je prvobitno bila samo još jedno ime među mnogim mladim manekenkama.

Životni put Kendre Spirs koji ju je doveo do statusa jedne od najprestižnijih modela, a zatim i princeze, fascinantno je putovanje koje nadmašuje svaku bajku.

Sudbina je Kendru vodila dalje od modeling karijere. Na jednom od društvenih događaja, zahvaljujući supermodelu Naomi Kembel, upoznala je princa Rahima Aga Khana, jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Ova romansa rezultirala je spektakularnim venčanjem 2013. godine, održanim u drevnom zamku sa prelepim pogledom na Ženevsko jezero u Švajcarskoj. Nakon venčanja, Kendra je zvanično postala princeza, promenila ime u Salva Aga Khan i prešla u islam.

Od modne piste do kraljevskih obaveza

https://www.tiktok.com/@secretfairytale/photo/7391578330371312902

Kao princeza, Salva Aga Khan nastavljala je da se bavi modelingom sve do 2014. godine, kada je odlučila da se povuče iz profesionalnog života zbog očekivanja prvog deteta.

Njen prvi sin, princ Irfan Aga Khan, rođen je 2015. godine u Ženevi, dok je njihov drugi sin, princ Sinan, rođen u Londonu 2017. godine. Nakon rođenja dece, princeza Salva se potpuno posvetila porodičnom životu i odgajanju sinova.

Razvod i novi početak

Kendra Spirs, Salva Aga Kan
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako su izgledali kao savršena porodica, život nije uvek kao bajka. Par se razveo u februaru 2022. godine, a od tada nema nikakvih vesti o princezi Salvi.

Porodica Aga Khan je poznata po tome što nastoji da očuva privatnost, što je dodatno otežalo pristup informacijama o njenom životu nakon razvoda. Mnogi se pitaju i strahuju da li je uopšte i živa.

Nije se pojavljivala u javnosti

Princeza Salva više se ne pojavljuje na modnim pistama ili naslovnicama časopisa. Poslednji put je radila kao model pre nego što je postala majka.

Pitanje koje mnogi postavljaju je kako se princeza nosi sa novim životom i da li će imati priliku da i dalje aktivno učestvuje u životima svojih sinova. U muslimanskim porodicama, deca često ostaju sa ocem nakon razvoda, što dodatno komplikuje situaciju.

Nadamo se da će princeza Salva pronaći sreću i mir, te da će moći da odgaja svoje sinove u ljubavi i sigurnosti, i da će se jednog dana ponovo pojaviti u javnosti, možda na način koji će nas iznenaditi i inspirisati.

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/blic žena/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.