Pohovana piletina, Foto: Bakina kuhinja
bakina kuhinja
POHOVANA PILETINA KOJA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Mekana, sočna i hrskava kao unajboljem restoranu
Baka jela je podelila recept za ukusnu pohovanu piletinu
Objavljeno:
Dobila sam recept od drugarice, postao je moj omiljeni - pileće šnicle.
Potrebno je:
pileće grudi
začin za piletinu
ml biber
suvi začin.
2 jaja
malo brašna i prezli
ulje
Priprema:
Pileće grudi iseći na manje komade, dodati sve navedene začine i samleti u secku. Izvaditi na podmazanu foliju pa poklopiti jednom stranom i razviti oklagijom.
Iseći po želji. Provući kroz brašno jaja i prezle i pržiti u ulju da porumeni. Predobro prijatno!
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!