POHOVANA PILETINA KOJA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Mekana, sočna i hrskava kao unajboljem restoranu
Pohovana piletina, Foto: Bakina kuhinja

bakina kuhinja

POHOVANA PILETINA KOJA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA: Mekana, sočna i hrskava kao unajboljem restoranu

Baka jela je podelila recept za ukusnu pohovanu piletinu

Objavljeno:

Dobila sam recept od drugarice, postao je moj omiljeni - pileće šnicle.

Potrebno je:

pileće grudi

začin za piletinu

1 / 2 Foto: Bakina kuhinja

ml biber

suvi začin.

2 jaja

malo brašna i prezli

ulje

Priprema:

Pileće grudi iseći na manje komade, dodati sve navedene začine i samleti u secku. Izvaditi na podmazanu foliju pa poklopiti jednom stranom i razviti oklagijom.

Iseći po želji. Provući kroz brašno jaja i prezle i pržiti u ulju da porumeni. Predobro prijatno!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.