Božanstvena voćna rapsodija sa piškotama koju morate probati: Svaki zalogaj se topi pod nepcima - recept boli glava
Torta sa hagodama, Foto: Printscreen/Youtube/ Mama Buba

PREUKUSNO

Božanstvena voćna rapsodija sa piškotama koju morate probati: Svaki zalogaj se topi pod nepcima - recept boli glava

Za svaku priliku, kremasta poslastica koju ćete obožavati već prvog zalogaja

Objavljeno:

Nema boljeg načina da završite obrok nego uz ukusnu tortu sa piškotama i voćem, a ovaj recept obećava odličnu tortu koja će biti gotova u tren oka, prenosi blic.rs

Uživajte u ukusu iz snova uz ovu jednostavnu, ali fantastičnu poslasticu koja će osvojiti vaše nepce u trenutku!

Potrebno je:

– 2 velika pakovanja piškota (4 obična pakovanja)

– 450 g zaleđenog ili sezonskog voća

– 500 g kisele pavlake

– 250 g šećera

– 150 g crne čokolade

– 2 kesice krem šlaga vanil

– mleko po potrebi

– šlag za ukrašavanje

Priprema:

U sok od zaleđenog voća sipajte 25 ml mleka i izmešajte. U šerpu prečnika 25 cm poređajte natopljene piškote, ali ih nemojte previše natopiti jer će se raspasti.

U odgovarajućoj posudi izmešajte pavlaku i šećer. U drugoj posudi umutite šlag krem. U šlag krem dodajte fil od pavlake, iseckanu čokoladu i izmešajte, a u kalup sa piškotama sipajte pola fila.

Preko fila rasporedite voće i preostalom količinom fila prekrijte voće. Piškote koje vire sa strane isecite i poređajte po torti. Tortu poklopite i ostavite da prenoći u frižideru. Sutradan tortu prebacite na veći tanjir, ukrasite šlagom, dekorišite po želji i uživajte!

Isprobajte recept i javite nam kako vam se dopao – prijatno!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/T.M./Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.