Foto: Bakina kuhinja
POSLUŠAJTE
Jedni kažu da je savršena, drugi se zgražavaju: Evo kakvog je ukusa lubenica sa roštilja
Isecite lubenicu na komade, pa je namažite maslinovim uljem
Objavljeno:
Iskoristite sezonu lubenica za nesvakidašnje roštiljanje. Svi koji su probali lubenicu sa grila kažu da je odlična.
Sastojci:
lubenica (1 manja) maslinovo ulje (po potrebi) sok od limete (2 kom) so (po ukusu) korijander (po ukusu)
Uputstvo:
Isecite lubenicu na komade, pa je namažite maslinovim uljem i sokom od limete. Posolite malo i grilujte lubenicu 3-5 minuta sa svake strane na roštilju ili na gril tiganju.
Bonus video
(Espreso/Krstarica/T.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!