TAJNI RECEPT KOJI SVI TRAŽE ZA PREDSTOJEĆE LETO: Napravite ukusnu salatu sa PASULJEM kojoj niko ne može da ODOLI
Salata, Foto: Printscreen Youtube/Magic of taste

pažnja

TAJNI RECEPT KOJI SVI TRAŽE ZA PREDSTOJEĆE LETO: Napravite ukusnu salatu sa PASULJEM kojoj niko ne može da ODOLI

Tajni recept: Salata sa crvenim pasuljem i avokadom, ukus Meksika i na vašem tanjiru

Objavljeno: 16:29h

Ako tražite brz, ali zdrav obrok koji će vas oduševiti svojim ukusom, imamo sjajan predlog za vas! Ova salata izgleda kao da je upravo stigla iz Meksika, a puna je fantastičnih sastojaka koji će vas oduševiti svojim ukusom i hranljivim vrednostima.

Naša salata sa crvenim pasuljem i avokadom je prava poslastica za sve ljubitelje dobrog zalogaja. Brzo se priprema, a bogata je povrćem koje će vas osvojiti svojim ukusom. Ako želite dodatni proteinski šmek, možete dodati i tunjevinu, što će je učiniti još ukusnijom. A ako je umotate u tortilju i napravite rolnice, niko neće ostati ravnodušan!

Salata, Pileća salata
foto: Printscreen Youtube/Magic of taste

Sastojci:

– 1 konzerva od 400 g crvenog pasulja – 1 zreli avokado – 1 žuta paprika očišćena i sitno isečena – 1 crvena paprika – 1 manja glavica crvenog luka – 2 struka mladog luka tanko isečenih od korena do vrha – 1 veza mirođije sitno isečene – 1 veza peršuna ravnog lista sitno isečenog – 1 stabljika celera iseckana na kocke – 4 kašike soka limuna – 6 kašika maslinovog ulja – morska so – biber po ukusu

Priprema:

Iseckajte povrće i stavite ga u veliku posudu, pa dobro izmešajte. Napravite dresing od limuna i ulja, pa prelijte preko iseckanog povrća. Dodajte sitno iseckano začinsko bilje i sve dobro promešajte.

Ostavite da odstoji 15 minuta, promešajte ponovo, doterajte ukus i služite.

Prijatno i javite nam kako vam se dopao recept!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Krstarica/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.