BAKA PODELILA RECEPT ZA NAJMEKŠU GIBANICU DO SADA, SRPKINJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Vazdušasta i PUNA FILA, topi se
Gibanica na froncle, Foto: Bakina kuhinja

doručak ili večera

BAKA PODELILA RECEPT ZA NAJMEKŠU GIBANICU DO SADA, SRPKINJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Vazdušasta i PUNA FILA, topi se

Kraljica pita, gibanica na froncle

Objavljeno: 17:01h

Odlična za doručak ili večeru. Brzo se sprema, a ukus je neverovatan. Morate da probate.

Potrebno je:

3 jaja

200 -250 gr sira

50 ml ulja

Gibanica, Pita
foto: Bakina kuhinja

400 ml jogurta

1 prašak za pecivo

500 gr srednjih kora

Priprema:

kore isecite na šire trake, Izmešajte navedene sastojte pa po malo ubacite kore koje ste isekli hvataljkom i privucite u smesu koju ste napravili. Redjate u pleh oblozen pek papirok.

1 / 3 Foto: Bakina kuhinja

Na dno prvo stavite jednu raširenu koru pa onda ubacujte natopljene froncle od kora i rasporedite.

Krajeve prve kore poklopite preko raspoređenih i natopljenih kora i pecite 50-60 minuta na 200 stepeni C.

Pred kraj pokrijte folijom. Secite toplu i služite uz čašu jogurta. Prijatno.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.