SOČAN I BRZ GURMANSKI SENDVIČ KOJI ĆE VAS DRŽATI SITIM SATIMA: Savršen ukus po jedinstvenoj baka Jelinoj recepturi
Foto: Privatna arhiva

SUPER JELO

SOČAN I BRZ GURMANSKI SENDVIČ KOJI ĆE VAS DRŽATI SITIM SATIMA: Savršen ukus po jedinstvenoj baka Jelinoj recepturi

Bilo da ga pravite za doručak ili ručak, bićete satima siti i okrepljeni savršenim ukusom

Objavljeno:

U ovim hladnim danima potrebno nam je više energije, s toga je baba Jela odlučila da nam za doručak napravi ovaj gurmanski sendvič koji će nas dobro držati sitim. Naravno, samo zato što se zove sendvič ne znači da je striktno za doručak zbog svoje jačine i načina pripreme.

Uživajte u receptu i prijatno

Potrebno je:

3 jaja

200 gr ml mesa ili šunkarice

soli ml. bibera

1 kašičica začina za meso

kašičica karija

malo ulja

3 čena belog luka

60 gr kačkavalja listova

50 gr rendanog kačkavalja

250 ml mleka

stari hleb kripke

Priprema:

U tiganj sipati malo ulja pa naseckati beli luk i dodati ml meso i dinstati ga 5 minuta, Ubaciti začine, so ml biber začin za meso kari i skloniti sa vatre. Dodati jedno celo jaje i dobro izjednačiti. U sud razbite dva jaja pa izmutite.

Gurmanski sendvič
foto: Privatna arhiva

Dodati kačkavalj i izmešati, Meso podelite na 4 dela / ja sam imala 4 sendviča/ Na jedan komad staviti 1/4 mesa pa rasporediti na hleb. Pritisnuti malo rukom i dodati list kačkavalja i odozgo poklopiti drugim parčetom Staviti u mleko sa kačkavaljem da upije i redjati u podmazan pleh. I tako i ostalo. Peći na 220 stepeni C15-20 minuta da poruimenoi. Služiti tolo. Preukusno uživajte!

bonus video

02:10

NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.