savršen ukus
NAJKREMASTIJA ČOKO MOKO TORTA BEZ KORA ĆE VAS RASPAMETITI UKUSOM: Ništa sočnije niste jeli - recept nikad prostiji
Nema bolje poslastice od brzinske čoko moko torte bez kora
Gotovo da nema razlike u ukusu, ali ako niste spretni u pravljenju kora za tortu, donosimo vam recept za Čoko moko poslasticu sa gotovim korama.
Svi će je obožavati! Ukoliko planirate da nešto slatko pravite za neko slavlje ili rođendan, imamo i super recept za Bingo tortu.
Sastojci
Potrebno je:
- 1 pakovanje kupovnih tamnih kora
- 400 g kisele pavlake
- 200 g šećera u prahu
- 300 g plazme
- 500 g šlag pene
- 6 dl kisele vode
- 7,5 dl čokoladnog mleka
Priprema
Umutiti pavlaku i šećer, pa dodati mlevenu plazmu i dobro izmešati. Šlag umutiti sa kiselom vodom. Uzeti koru, pa zaliti sa 2,5 dl čokladnog mleka, preko staviti fil sa plazmom, pa preko šlag, staviti sledeću koru zaliti sa 2,5 dl čokoladnog mleka - fil od plazme - šlag - koricu zaliti sa 2,5 dl mleka - fil - šlag. Dekorisati po želji.
BONUS VIDEO
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!