probajte
OVA SALATA SE JEDE ISKLJUČIVO KADA SU VELIKE VRELINE: Uz nju vam KLIMA NI NE TREBA, rashlađuje bolje od IJEDNE
Takva je i salata sa šunkom i kačkavaljem, čiji vam recept predstavljamo
U vrelim danima posebno nam prijaju obroci koji nas neće mnogo zagrejati dok ih spremamo, a koji će nas posebno rashladiti dok ih jedemo.
Takva je i salata sa šunkom i kačkavaljem, čiji vam recept predstavljamo.
Sastojci:
500 g barenog ili konzerviranog kukuruza
1 čaša pavlake
50 g majoneza
200 g šunke
200 g rendanog kačkavalja
biber
so
peršun
Priprema:
Skuvajte kukuruz i ocedite ga ili samo ocedite kukuruz iz konzerve.
U veću posudu smestite kukuruz i dodajte mu rendani kačkavalj, šunku isecjanu na kockice, majonez u pavlaku.
Sve začinite, pospite seckanim listovima svežeg peršuna i promešajte.
Salatu služite hladnu, samu ili kao prilog ut glavno jelo.
(Espreso/Telegraf)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!