recept
PRASE IZ RERNE BOLJE NEGO IZ ČAČKA: Samo VRSNE DOMAĆICE znaju da je ovo NAJBOLJI recept za DOMAĆE PEČENJE
Napravite domaće pečenje iz rerne i svi će biti oduševljeni
Dobro pratite ove korake i imaćete najukusnije pečenje iz rerne!
Sastojci:
- 1/4 praseta
- po ukusu so
- 2 dl ulja
- 3 dl piva
Priprema
Prasetina posoliti sa svih strana i utrljati do, izbockati nožem na više mesta premazati mešavinom ulja i piva. U tepsiju staviti dva drvca i na to staviti meso da se nebi zalepio prilikom pečenja.
Na, dno pleha sipati malo vode i pokriti dobro folijom. Staviti u rernu zagrejanu na, 200C i peći oko 3-4h u više, navrata odkriti i premazivati mešavinom piva i ulja kada meso postane mekano odkriti i ostaviti da kožura porumeni.
Kada, se meso malo prohladi iseckati meso i poslužiti.
Bonus video: Šnicle punjene kajmakom
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!