ZA SVAKU PRILIKU
ČIM ISPEČETE ŠPANSKU PITU PREMAŽITE JE SA 1 SASTOJKOM: Tako će biti MEKANA i SOČNA, recept DOMAĆICAMA nije POZNAT
Sada je napravite po ovom receptu i videćete da je ukusnija
Španska pita je idealno rešenje za predjelo. Ona se sprema za svaku priliku, proslave, rođendane, a i svakodnevno.
Sada je napravite po ovom receptu i videćete da je ukusnija.
Sastojci
brašno 2 šolje
šunka 150 g
prašak za pecivo kesica
kiseli krastavci 6 kom
sir 150 g
mleko šolja
ulje šolja
jaja 3 kom
so
Kako pripremiti
Umutiti jaja i dodati sve ostale sastojke, osim pavlake, koja se premazuje preko pecenog peciva (krastavcici, sunka i sir sitno iseckani ).
Peći na 200 stepeni.
Kada je pečeno premazati sa kiselom pavlakom i vratiti u toplu rernu jos 5 minuta.
Bonus video:
(Espreso/Recepti.Žena.Blic.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!