POTOPITE PERŠUN SA SODOM BIKARBONOM U VODU I STAVITE U FRIŽIDER: Kada vidite rezultat UVEK ćete TAKO RADITI
Peršun, Foto: Printscreen YouTube/Lekovite Biljke

sjajno

POTOPITE PERŠUN SA SODOM BIKARBONOM U VODU I STAVITE U FRIŽIDER: Kada vidite rezultat UVEK ćete TAKO RADITI

Peršun je povrće koje se često koristi u kuhinjama

Objavljeno:

Zeleno povrće svi volimo da jedemo, ali ono nije dobro ako se ne pojede u što bržem roku.

Srećom postoje trikovi koji će vam pomoći da sačuvate svežinu.

Povrće, Biljke, luk, Paradajz
foto: Profimedia

Peršun je povrće koje se često koristi u kuhinjama. Neizostavan je u supi. Ko od nas može da zamisli supu bez peršuna?

Ako želite da produžite svežinu ove biljke, a istovremeno ste protivnici zamrzavanja, imamo efikasan i jednostavan način za vas. Pratite uputstva u nastavku.

Kako produžiti svežinu peršuna?

Peršun
foto: Profimedia

Sipajte u posudu vodu. Dodajte kašiku sode bikarbone. Umočite peršun. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte sirće na dasku za sečenje i obrišite je krpom. Zatim iseckajte peršun. Stavite papirni ubrus na dno tegla pa stavite peršun.

Čuvajte teglu u frižideru. Možete je držati tamo mesec dana. Zahvaljujući ovom triku, peršun će zadržati aromu i ukus.

Majke i snajke:

01:12

EDUKATIVNA EMISIJA MAJKE I SNAJKE! Raša napravio remek delo: Engleska kuhinja, VEKNA OD MESA!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.