preukusno
NAPRAVITE PUNJENE PAPRIKE NA ZDRAVIJI NAČIN: Izbacite MESO i DODAJTE 1 POVRĆE, bolje NIKADA NISTE PROBALI (RECEPT)
Napunjenu papriku dozgo zatvoriti kolutovima paradajza
Ove punjene paprike morate isprobati.
Paprike punjene karfiolom
Sastojci: 600 g karfiola, 7-8 paprika, so, biber, 2 jaja, 1 šargarepa, 1 paprika, 1 glavica crnog luka, 200 g kisele pavlake ili kačkavalja, kolutovi paradajza.
Priprema: Na ulju ispržiti sitno iseckan luk, papriku i šargarepu. Karfiol obariti pa ga isitniti. Prženi luk i pavlaku dodati u karfiol. Dodati so i biber, pa sve dobro izmešati.
Papriku oprati, izvaditi seme, raseći je i puniti nadevom. Napunjenu papriku dozgo zatvoriti kolutovima paradajza. Izrendati preko paprika kačkavalj i malo pouljiti. Peći u rerni na 200 stepeni 30-40 minuta.
(Espreso / Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!