OD SADA PRŽENICE VIŠE NIKADA NEĆETE SPREMATI NA ULJU: Samo im DODAJTE OVO i biće ZDRAVIJE, Srbi to ne ZNAJU! RECEPT
Prženice, Foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

za doručak

OD SADA PRŽENICE VIŠE NIKADA NEĆETE SPREMATI NA ULJU: Samo im DODAJTE OVO i biće ZDRAVIJE, Srbi to ne ZNAJU! RECEPT

Peći dvadesetak minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni

Objavljeno: 10:44h

Savršen doručak, sada je još bolji.

Mnogima su prženice najomiljeniji doručak, ali ono što mnogima smeta jeste, njihov način pripreme i celokupan haos u kuhinji koji ostaje posle njih.

Sada je napokon neko smislio nov način spremanja koji je mnogima olakšao ovu jutarnju rutinu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Sastojci:

Tri jajeta deset tanko sečenih kriški hleba devet kašika mleka pet kašika ulja + za premazivanje prstohvat soli

Prženice
foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Priprema

U dubljoj činiji umutiji jaja, pa dodati mleko i pet kašika ulja. Posoliti i sve dobro promešati.

Umočiti kriške hleba jednu po jednu i ređati po tacni, pa ostaviti da odstoji desetak minuta.

Zatim poređati po plehu obloženom papirom za pečenje.

Uz pomoć četkice uljem premazati kriške odozgo.

Peći dvadesetak minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni.

Prijatno!

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.